Ana SayfaKrediler2018 TEB Kredileri

2018 TEB Kredileri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kişiye özel çözümler sunan TEB kredileri tüm nakit ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlar. İstenen evraklarla TEB şubeleri üzerinden yapılan başvurular 24 saat için kullandırılır. Piyasadaki değişen faiz oranlarından etkilenmeyen krediler, 36 aya varan uzun vadelerle ödenebilir. Krediler hakkında her türlü bilgiye 444 0 666 no’lu hat üzerinden ulaşılabilir.

TEB Kredileri – İhtiyaç Kredisi

TEB ihtiyaç kredisi başvuru işlemleri CEPTETEB uygulaması üzerinden de tamamlanabilir. Sunulan ihtiyaç kredi seçenekleri arasında; mağaza içi kredi, bireysel finansman desteği, arsa kredisi, pratik ihtiyaç, Media Markt ve PTT’den TEB Jet kredi sayılabilir. Piyasa şartlarına özel en uygun TEB ihtiyaç kredisi faiz oranları ile ilgili en güncel bilgilere şubeler, internet veya telefon bankacılığı üzerinden ulaşılabilir. Başvuru için gerekli evraklar; kimlik belgesi, maaş bordrosu veya gelir belgesi ve serbest çalışanlar için vergi levhasıdır. Kefil istenmesi halinde aynı belgeleri kefilin de hazırlaması gerekir.

TEB Taşıt Kredisi

Ayakları yerden kesen TEB taşıt kredisi başvuru işlemleri şubeler üzerinden tamamlanır. Gerekli belgelerin tamamlanması halinde 24 saat içinde kullandırılan krediyle beğenilen araç satın alınabilir. Kredi vadesi boyunca sabit kalan TEB taşıt kredisi faiz oranları ile 48 aya uzayan vadelerden yararlanabilirsiniz. Aracı ve araç içindekileri güvence altına alan “Benim Arabam Sigortası” hizmeti taşıt kredisi alanlara özel olarak verilir.

TEB Konut Kredisi

Her evin kapısını açan TEB konut kredisi başvuru işlemleriyle çeşit çeşit evin yanı sıra çeşit çeşit kolaylık müşterileri bekliyor. Uzun vade ve düşük taksit seçeneğiyle isteyen herkes TEB konut kredisi desteğiyle kira öder gibi ev sahibi olabilir. Kredi tutarı ve vadeye göre değişen TEB konut kredisi faiz oranları piyasa şartlarıyla uyumludur. Her şey dâhil, al kirala, %100 konut, kademeli artan/azalan, indirimli, ara ödemeli, molalı ve esnek kademeli konut kredileri tüketici tercihlerine göre belirlenmiştir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.