Ana SayfaEkonomiÇeyrek Altın ve Cumhuriyet Altını Ne Kadar? 1 Haziran Cuma Güncel Altın...

Çeyrek Altın ve Cumhuriyet Altını Ne Kadar? 1 Haziran Cuma Güncel Altın Fiyatları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Cumhuriyet altını ne kadar oldu? Çeyrek altın güne yükselişle başladı. Ya altının gram fiyatı bugün ne kadar? Vatandaşın merakı yeni ayın ilk işlem günündeki altın fiyatlarında! Güncel altın fiyatları ise haberimizde…

Cumhuriyet Altını Bugün Ne Kadar Oldu?

Altın fiyatları yeniden yön değiştirdi. Dün yükselişe geçen fiyatlar, aynı grafiğe bugünde devam etti. “Altın bu hafta sakinledi” diyenleri yine şaşırtmayı başaran piyasa, güne hareketli başladı. Serbest piyasada işlem gören gram altın bugün yüzde 0,18 değer artırdı. Çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatındaki artışsa yüzde 0,75 oldu. Reşat altın fiyatı ise yüzde 3,35’lik artışın ev sahipliğini yaptı. “Cumhuriyet altını ne kadar?” diyenleri karşılayan satış fiyatı ise bin 261 lira. İşte en çok merak edilen sarrafiye gruplarının güncel fiyatları…

Gram Altın Yeni Aya Yükselişle Başladı

Altının gram fiyatı dün güne 187 lira bandı ile başlamıştı. Bugünün fiyatları ise günün ilk saatlerinde şöyle oldu. Gram altın alış fiyatını 189,28 liraya çıkardı. Satış için uygulanan fiyatsa 189,31 liraya yükseldi.

Çeyrek Altın Fiyatı 310 Liranın Hemen Altında!

Çeyrek altın 325 liralık tarihi rekor sonrasında 310 liranın altına gerilese de, bir önceki güne kıyasla fiyat artırdı. Çeyrek altın alış fiyatı bugün yüzde 0,75’lik artış sonrasında 302,74 liraya çıktı. Çeyrek altın satış fiyatı ise saat 07.35 itibariyle 309 lira 65 kuruş oldu.

Yarım Altın Bugün Kaç Lira Oldu?

Yarım altın serbest piyasanın dünkü açılışında güne 614 liralık satış fiyatıyla başlamıştı. Bugünün satış fiyatı ise 619,25 liraya yükseldi. Yarım altın alışta ise 603,54 liradan günün ilk işlemlerini aldı.

Tam Altın Ne Kadar?

Tam altın dün güne düşüşle başlamıştı. Bugün ise tam tersi oldu. Tam altın alışta bin 210 lira, satışta bin 234 lira ile gün açılışı yaptı.

Reşat Altın Güncel Fiyat!

Reşat altın fiyatı yüzde 3,35’lik sıçrama sonrasında bin 293 lira 95 kuruşa yükseldi. Günün ilk alış işlemleri ise bin 280 liradan yapıldı.

Cumhuriyet Altını Ne Kadar?

Cumhuriyet altını vatandaşın dikkatini çekiyor. Alış fiyatı bugün bin 248 lira olan Cumhuriyet altını, satışlarına bin 261 liradan devam ediyor.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.