Ana SayfaEkonomiBorçların Yeniden Yapılandırılmasında Büyük Kampanya!

Borçların Yeniden Yapılandırılmasında Büyük Kampanya!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Gelir İdaresi Başkanlığı kamu borçlarının yapılandırılması ile ilgili tanıtım kampanyası başlattı.

Borçlu Vatandaşlara SMS Yollanacak

GİB olarak kısaltılan Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından vatandaşların kamuya olan borçlarının yeniden yapılandırılması ile ilgili kampanya başlatıldı. GİB’in kampanyası dahilinde vergi mükellefleri ile bire bir görüşmeler yapılacak, sosyal medya tanıtımları gerçekleştirilecek ve borçlu vatandaşlara kısa mesaj ve mektup yoluyla bilgilendirmeler yapılacak.

Sosyal Medyadan Bilgilendirmeler Yapılacak

Maliye Bakanlığı’na Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan alınan bilgilere göre Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu çerçevesinde kapsamı geniş olan bir tanıtım kampanyası başlatılıyor. Kampanya dahilinde GİB’İn resmi internet sitesi ve veri dairelerinin internet sitelerinde banner, broşür, rehber, haber metinleri ve afişler yayınlanacak. Gelir İdaresi Başkanlığı kampanya döneminde sosyal medyayı da etkin bir şekilde kullanma yoluna gidecek. Sosyal medya platformlarında vergi yapılandırması başvuru süresinin sonuna adar tanıtım ve bilgilendirmeler sürecek.

Üst Geçitler Reklam Alanı Olarak Kullanılacak

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından kamu borçlarının yeniden yapılandırması düzenlemesinde en üst düzeyde kişi sayısına ulaşılması planlanıyor. Bu kapsamda borcu olan vatandaşlara kısa mesaj ve mektup da yollanacak. Ayrıca televizyon kanallarında tanıtım spotları da yayınlanacak. Konya – İstanbul – Eskişehir – Ankara hattında hizmet vermekte olan yüksek hızlı trendeki LCD ekranlarında yeniden yapılandırma ile ilgili tanıtım görselleri yayınlanacak. Ayrıca İstanbul’da, Ankara’da ve İzmir’deki havalimanlarında bulunan panolarda da kampanya görselleri yer alacak. Ankara’da bulunan üst geçitler, metro ve otobüslerin içindeki reklam panoları da tanım alanı olarak kullanılacak.

SGK ile Ortak Kamu Spotu Hazırlanacak

Kamu borçlarının yeniden yapılandırması ile ilgili yürütülecek olan tanıtım kampanyası kapsamında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Bursa, Kocaeli, Mersin, Gaziantep, Kayseri, Denizli ve Tekirdağ’da kulebord ve bilbord alanları tanıtım görsellerine ayrılacak. İstanbul, İzmir ve Ankara’daki LCD ekranlardan tanıtım yapılacak. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) işle ortaklaşa bir kamu spotu hazırlanacak ve televizyon kanalarında yayınlanacak. İnternet haber sitelerinde GİB’in görselleri yayımlanacak.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.