Ana SayfaEkonomiAli Koç Başkan Oldu! Fenerbahçe Hisseleri Arttı!

Ali Koç Başkan Oldu! Fenerbahçe Hisseleri Arttı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ali Koç’un Fenerbahçe’nin başkanlık yarışını açık ara kazanmasının ardından şirketin hisseleri de arttı.

Fenerbahçe’nin Yeni Başkanı Ali Koç Oldu

Fenerbahçe’nin başkanlığı için aday olan Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasındaki yarışın kazananı belli oldu. Ali Koç Fenerbahçe’nin yeni başkanı oldu. Dün akşam saatlerinde Ali Koç’un başkanlığı ilan edildi. Bu sabah Borsa İstanbul’da işlemde olan Fenerbahçe hisseleri güne hızlı başladı. Spor şirketinin hisseleri bu sabah yüzde 7.59 oranında kazandırdı.

Fenerbahçe Hisseleri 44.36 Liraya Kadar Çıktı

Borsa İstanbul’un bu sabahki açılışından sonra alım ağırlıklı işlemler yapılması nedeniyle Fenerbahçe’nin hisseleri 44.36 liraya kadar çıktı. Daha sonraki saatlerde gelen satış işlemleri hisselerin 42 liraya gerilemesine ve denge bulmasına yol açtı. Fenerbahçe’nin hisseleri bu sabah saatlerinde 10:00 civarında yüzde 7.3 oranında artmış halde 42.30 lira olarak kayıtlara geçti. Aynı saatlerde BIST 100 Endeksi’nde yüzde 0.81 oranında artış oldu ve 99.986 puana çıktı.

Beşiktaş Hisseleri 2.29 Lira Oldu

Borsa İstanbul kapsamında işlem gören diğer spor şirketleri arasında olan Beşiktaş hisseleri yüzde 2.2 oranında arttı ve 2.29 lira oldu. Trabzonspor hisseleri yüzde 0.7 oranında yükseliş kaydetti ve 1.38 liraya çıktı. Galatasaray’ın hisseleri ise yüzde 0.5 oranında prim yaptı ve 1.88 liradan işlem görmeye başladı. Ekonomi analistleri Fenerbahçe’nin yeni başkanının Ali Koç olması ve Koç’un vaatlerinin piyasalarda daha geçen haftalarda artışlara neden olduğunu, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe hisselerinin 48.12 liraya kadar tırmandığını, geçen haftanın kapanış rakamının bir önceki haftanın kapanış rakamına göre yüzde 3.51 oranında değer kazandığını, 39.50 liradan haftanın sonlandığını söylediler.

Ali Koç’un Açıklamaları Takibe Alınacak

Ali Koç tarafından yapılan Fenerbahçe’nin borçları ve sponsorluk gelirleri ile ilgili yapılan açıklamalar şirketin hisselerinin piyasalarda pozitif etki ettiğini, önümüzdeki dönemlerde de Koç’un yapacağı açıklamaların yakından takibe alınacağını da belirttiler.

 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.