Ana SayfaKrediler2018 Yapı Kredi Kredileri

2018 Yapı Kredi Kredileri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

1944 yılında kurulan Yapı ve Kredi Bankası, ülkemizde ulusal çaplı olarak ilk kurulan bankalardan bir tanesidir. Türkiye’nin 4. Büyük özel bankası olarak yıllardır hizmet vermektedir.  Yapı Kredi kredileri, krediye ihtiyaç duyan ve bankanın müşterisi olan kişilerin faydalanabileceği çok sayıda kredi çeşidini barındırmaktadır.

Yapı Kredi Kredileri – İhtiyaç Kredisi

Acil ve kişisel ihtiyaçları tercih edilen bireysel ihtiyaç kredileri, düşük faiz oranları ve ödeme kolaylıkları ile rahatlıkla geri ödenebilmektedir. Yapı ve Kredi Bankası İhtiyaç Kredisi başvuru işlemleri internet üzerinden, mobil uygulama üzerinden ya da şubelere gidilerek gerçekleştirilebilir. SMS ile de başvuru yapılabilmektedir. Yapı Kredi Bankası İhtiyaç Kredisi faiz oranları ise %1,51’den başlamaktadır. Başvurulan kredi miktarına göre vade süreleri değişmektedir.  En düşük başvuru tutarı ise 1.000 TL olarak sınırlandırılmıştır.

Yapı Kredi Taşıt Kredisi

Yapı ve Kredi Bankası Taşıt Kredisi başvuru işlemleri ile hayallerdeki araçlara sahip olmak mümkün. Bu kredi, 0 km ve 10 yaşa kadarki 2. el araçlarda kullanılabilmektedir. Kefilsiz ve ekspertiz sürecine gerek kalmadan hızlı bir şekilde krediden yararlanmak mümkündür. Çeşitli araç firmalarına özel ekstra taksit ve daha düşük faiz oranı fırsatından da yararlanılabilir. Taşıt kredisine başvurmak için, banka tarafından istenen belgeler ile birlikte şubelere gidilmesi gerekmektedir.  Yapı Kredi Bankası Taşıt Kredisi faiz oranları ise %1,46 ile %1,49 olarak değişkenlik göstermektedir.

Yapı Kredi Konut Kredisi

Ev satın almak isteyenler, konut kredisi ile istedikleri evleri daha kolay satın alıyor. Yapı ve Kredi Bankası Konut Kredisi başvuru kolaylığı, 120 aya varan vade ve avantajlı faiz oranları ile ev satın almayı düşünenlerin incelemesi gereken bir kredidir. Kullanılabilecek maksimum kredi tutarı, ekspertiz değerinin %80’i olarak belirlenmektedir. Taksit ödemeleri, müşteri tarafından belirlenen dönem ve tutarlarda rahatlıkla ödenebilir.  Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi faiz oranları ise %1,20’dir. Başvuruda bulunmak isteyenler internet bankacılığı, mobil bankacılık ya da şubelerden işlem yapabilirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.