Ana SayfaBanka İş İlanlarıAktif Bank Yeni Personel Alımı Yapacak!

Aktif Bank Yeni Personel Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Her gün banka personel alımları dahilinde yüzlerce yeni ilan yayımlanmaya devam ediyor. Aktif Bank, yayımlanış olduğu bu yeni iş ilanı vasıtası ile Mobil Bankacılık Uygulama Geliştirme Birimi’nde görevlendirmek üzere yeni personel alımı gerçekleştirecek.

Yaklaşık olarak 20 yıldır Türkiye’de hizmet vermekte olan Aktif Bank, müşterileri için sağlamış olduğu mobil bankacılık hizmetlerini daha iyi bir hale getirebilmek adına Mobil Bankacılık Uygulama Geliştirme Müdürü alımı gerçekleştirecek. Aktif Bank iş ilanları sahilinde yayımlanan bu ilanda, pozisyon için müracaat edecek olan adaylarda en az 8 yıl tecrübe sahibi olması şartına bakılacak.

Adaylarda Hangi Nitelikler Olması Gerekcek?

Bunun ile beraber banka, başvuruda bulanacak olan adaylarda bir takım belli başlı şartlar arayacak. Örneğin; dört yıllık üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun olmak, yazılım geliştirme açısından en az 8 yıl tecrübe sahibi olmak, İOS (swift) ya da Android (Java & Kotlin) uygulama geliştirme tecrübesine sahip olmak, ayrıca OOP konusunda da tecrübeli olmak ve SOLID prensipleri doğrultusunda çalışma gibi şartlar, Mobil Bankacılık Uygulama Geliştirme Müdürü pozisyonu için aranan şartlar arasında yer alacak.

Banka iş ilanları arasında yerini alan bu ilanda ayrıca adayların kaliteli ve hatasız kod yazmayı prensip edinmiş olmasına, analitik düşünme ve problem çözme yetisinin güçlü olmasına, yeni teknolojileri öğrenmeye hevesli ve kullanma konusunda da talepkar olmasına, takım çalışmasına elverişli ve sorumluluk sahibi olmasına bakılacak. Yayımlanan bu iş ilanlarına göre Bilgi işlem departmanında görevlendirilecek olan Mobil Bankacılık Uygulama Geliştirme Müdürü, bankanın İstanbul’un Anadolu ve Avrupa Yakası’ndaki birimlerinde çalışmalar yürütecek.

İlana Ne Zaman Başvurulabilecek?

Yayımlanan bu ilan için banka iş başvurularında bulunmak isteyen adaylar için son başvuru tarihi 4 Ağustos olacak.

https://www.kariyer.net/is-ilani/aktif-yatirim-bankasi-a-s-mobil-bankacilik-uygulama-gelistirme-muduru-1857138

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.