Ana SayfaEkonomiDünya Kupası Türkiye’ye de Kazandıracak

Dünya Kupası Türkiye’ye de Kazandıracak

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Rusya Dünya Kupası’nın ev sahipliğini yapmaya hazırlanırken, bazı Ruslar bu süreçte evlerini kiraya verecek. Kazandıkları parayla ise Türkiye’nin yolunu tutacak.

Dünya Kupası 14 Haziranda Başlıyor

Dünya Kupası bu sene Rusya’da düzenlenecek. 14 Haziran 2018 tarihinde başlayacak karşılaşmalar 15 Temmuz 2018 tarihine kadar devam edecek. Rusya futbol severlerin akına uğrayacak. İşte Avrupa’dan ülkedeki karşılaşmaları izlemek için yola çıkanların bir kısmı Rusya’ya Türkiye üzerinden geçecek.

21. FIFA Dünya Kupası için Rusya’ya gidecek turistler ülkedeki otelleri şimdiden doldurdu. Otel bulamayan futbol severlerse kiralık evlere yöneldi. Bu kapsamda bazı Rusların evlerini yüksek fiyatlardan kiraya verdiği gözden kaçmadı. İşte evini kiraya veren ve ülkenin kalabalığından kaçmak isteyen Ruslar tatil planlarında önceliği Türkiye’ye verdi.

Evini Kiraya Veren Rus Türkiye’ye Gelecek

Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanının açıklamasına göre, stada yakın yerlerdeki kiralar 600 dolardan bin dolara kadar yükseldi. Neşet Koçkar açıklamasında, “Rusya Dünya Kupası süresinde 1 milyon 500 bin turiste ev sahipliği yapacak. 3 milyon doları bulan gelir elde edecek. Rus ekonomisini canlanması Türkiye’nin işine gelecek. Evini kiraya veren Ruslar kalabalıktan kaçmak ve yaz tatillerini yapmak için rotayı ülkemize çevirecek” dedi.

Pronto Tour Yönetim Kurulu Başkanı ise Rusya’ya yönelik direk tur fiyatlarının arttığını ifade ederek, “Dünya Kupası karşılaşmalarını izlemek isteyen Avrupalıların bir kısmı Türkiye üzerinden Rusya’ya gidecek. Bu sayısının en az 3 bin turist olacağını öngörüyoruz. Buda ülkemiz turizmine pozitif yansıyacak. Avrupalı futbol severler İstanbul’da birkaç gün tatil yapacak, sonrasında Rusya’ya geçecek” dedi.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.