Ana SayfaEkonomiBakan Açıkladı! Bayramda Hangi Köprüler ve Yollar Ücretsiz?

Bakan Açıkladı! Bayramda Hangi Köprüler ve Yollar Ücretsiz?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan bayram süresince otoyolların ve köprülerin ücretsiz olduğunu açıkladı.

Köprü ve Otoyollar Bayramda Ücretsiz

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ramazan Bayramı boyunca Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletmesi yapılan köprülerin ve otoyolların ücretsiz olacağını bildirdi. Ahmet Arslan, açıklamasında ayrıca yola çıkacak olanlar için de çeşitli uyarılarda bulundu.

Bakan Ahmet Arslan Vatandaşları Uyardı

Arslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla milyonlarca kişinin yola çıkacak olduğunu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı olarak yollarda yaşanması muhtemel yoğunluk ile ilgili denizyolu, karayolu, demiryolu ve havayolu ile ilgili tüm tedbirleri aldıklarını, yaşanan trafik kazalarının yaklaşık olarak yüzde 90’ının sürücülerden kaynaklı olduğunu, bu sebeplerden dolayı sürücülerin çok dikkatli olması ile ilgili uyarmak istediklerini de söyledi.

Yap – İşlet – Devret Modeli ile İşletilen Yollar Hariç

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Ramazan Bayramı tatili boyunca yap – işlet – devret şeklinde inşa edilen ve işletmesi de yüklenici firmalar tarafından yapılan köprüler ve otoyollar hariç olmak üzere KGM olarak bilinen Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı olan otoyollardan ve köprülerden geçişin ücretsiz olduğunu, Ramazan Bayramı tatilinin 14 Haziran 2018 tarihinde başlayacağını, vatandaşların da yola çıkmak için beklediklerini, yollarda büyük yoğunluklar olacağını, TCDD Taşımacılık AŞ. tarafından da bayram tatili dolayısıyla Ankara – İstanbul arasındaki hatta 14 Haziran ve 17 Haziran tarihlerinde YHT olarak bilinen Yüksek Hızlı Tren seferlerine ilave seferler gerçekleştirileceğini, İzmir Mavi Tren, Konya Mavi Tren, Güney Kurtalan – Van Gölü Ekspresi, Doğu Ekspresi, Erciyes Ekspresi, Pamukkale Ekspresi ve Fırat Ekspresi’ne de birer adet pulman vagon ilave edildiğin ve demiryollarının da Ramazan Bayramı’na hazır olduğunu da sözlerinde belirtti.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.