Ana SayfaBanka İş İlanlarıBurgan Bank Bünyesinde Görevlendirmek Üzere Personel Alımı Yapacak!

Burgan Bank Bünyesinde Görevlendirmek Üzere Personel Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt merkezli Burgan Bank, ağırlıklı olarak kurumsal firmalar ile finansal kuruluşlar üzerine odaklanmış bir banka olup, git gide büyüyen ve yükselen bir perakende ve özel bankacılık müşterilerine sahip olan bir kuruluştur. Bu doğrultuda bünyesinde faaliyet göstermek üzere banka personel alımları gerçekleştiren Burgan Bank, yeni bir iş ilanı yayınlamıştır.

Bankacılık sektöründe yaklaşık olarak 38 yıldır faaliyet gösteren ve yılların deneyimine sahip olan banka, Burgan Bank iş ilanları dahilinde Direk Satış Takım Lideri pozisyonuna eleman alımı gerçekleştirecek. Beşinci yatırım bölgesi olan Türkiye’de hali hazırdaki hizmet kalitesi ve standartlarını en üst seviyelere çıkarmayı hedefleyen ve sektörde müşteriler adına yeni ürün ve hizmetler sunmayı amaçlayan banka, bu doğrultuda alacak olduğu personelini Direkt Satış ve Tüketici Finansman Birimi’nde direkt satış ekibini yönetmek ve yönlendirmek üzere görevlendirecek.

Adaylarda Hangi Kriterlere Bakılacak?

Banka iş ilanları arasında yeni yer alan bu ilana göre, söz konusu pozisyon için alınacak olan takım liderinde bir takım şartlar aranacak. Öncelikle adayların en az ön lisan mezunu fakat tercihen lise mezunu olması gerekecek. Ekip yönetimi konusunda en az iki sene tecrübeli, Bireysel Emeklilik Sertifikası sahibi, birebir sıcak satışa kabiliyetli, kendine güvenen ve ikna kabiliyeti yüksek adaylar öncelikli tutulacak. Ayrıca banka iş başvuruları dahilinde başvuruda bulunan adaylar arasından, diksiyonu düzgün, insan ilişkilerinde başarılı, esnek çalışma saatlerine ve yoğun tempoya ayak uydurabilecek ve askerlik görevini yerine getirmiş olan adaylar tercih edilecek.

Takım Lideri Ne İş Yapacak?

Sahada özellikle tüketici kredisi ilk sırada olmak üzere bireysel bankacılık ürünlerini belirlenen hedefler doğrultusunda satacak olan Direkt Satış Takım Lideri, ayrıca ekibinin satışlarından ve yönetiminden sorumlu olacak.

İş ilanları arasında yer alan Burgan Bank’ın bu ilanına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, 19 Temmuz 2018 tarihine kadar online olarak başvuruda bulunabilecek.

https://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-direkt-satis-takim-lideri-1711103

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.