Ana SayfaDiğer İş İlanlarıKamuya Sözleşmeli Bilişim Personel Alımı Yapılıyor!

Kamuya Sözleşmeli Bilişim Personel Alımı Yapılıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan duyuruda sözleşmeli olarak görev yapacak bilişim personel alımı yapılacağı açıklandı.

Anadolu Üniversitesi Personel Alımı

Eskişehir – Anadolu Üniversitesi istihdam duyurusu ile sözleşmeli kamu bilişim personel alımı gerçekleştirileceği, işe alınacak olan yeni personellerin Üniversite’nin Bilgi İşlem Dairesi’nde görev alacakları, hangi unvanlara kaç kişinin alınacağı, başvuru sahiplerinin sahip olması gereken nitelik ve şartların neler olduğu bildirildi. Kamu sözleşmeli personel alımı için başvuru yapacak olan kişilerin 2016 KPSS’ye katılmış ve ilgili puan türünden gerekli en az puanı almış olmaları gerekiyor. Gerekli bütün bilgiler haberin devamından, aşağıda paylaşılan linkten ve Anadolu.edu.tr adresinden alınabilmektedir.

Kamu Sözleşmeli Personel Alımı

Sözleşmeli personel alımı ile ilgili başvuru yapacak olan adaylar Anadolu Üniversitesi bünyesinde tam zamanlı olarak görev yapacaklar. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında işe alınacak olan yeni personeller Ağ Mühendisi, Yazılım Mühendisi, Sistem Mühendisi unvanlarında olacaklardır. Bu unvanlara sahip olan başvuru sahiplerinin hangi üniversite bölümlerinden mezun olmasının ve her pozisyona dair hangi özel şartları taşıyor olmasının istendiği de duyuruda detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Başvuru sırasında Anadolu.edu.tr adresinden temin edilecek olan başvuru formunun eksiksiz olarak doldurulması gerekir. Sözleşmeli bilişim personeli alımları için başvurular Anadolu Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı – Yunus Emre Kampüsü – Eskişehir adresine şahsen ya da posta yoluyla kabul edilmektedir. Son başvuru tarihine kadar posta yoluyla yapılan başvuruların ilgili birime ulaşması gerekmektedir. Doğacak herhangi bir gecikmede başvurular geçersiz sayılacaktır. Ayrıca gerçeğe uymayan belge beyan edenlerin ya da asılsız belge ibraz edenlerin de başvuruları iptal edilecek olup, haklarında yasal işlem başlatılacaktır. Başvuru süreci ve sonuçları Anadolu Üniversitesi’nin web adresinden takip edilebilir.

http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?cf17fa6f-cc3a-4b33-81de-177a8415f8ea

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.