Ana SayfaGündemTEB Şubeleri Fujitsu ile Dijitalleşiyor! VTM’ler Hayata Geçirildi!

TEB Şubeleri Fujitsu ile Dijitalleşiyor! VTM’ler Hayata Geçirildi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

TEB ve Fujitsu’nun ortak projesi olan Sanal Vezne Makinesi hayata geçirildi.

TEB VTM’leri Şubelerde Kullanılacak

Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile Fujitsu ortak bir projeye imza attılar. VTM kısa adı ile hayata geçirilen Sanal Vezne Makinesi ile teknolojinin gücünden yararlanılarak fiziksel banka şubelerindeki verimin artırılması amaçlandı. Mobil bankacılığın ve internetin gün geçtikçe daha çok kullanılır hale geldiği günümüzde vatandaşların halen büyük bir kısmı bankacılık işlemlerini banka şubelerinden yapmayı tercih ediyor. TEB de bu durumdan yola çıkarak müşterilerine sunduğu hizmetleri geliştiriyor. Hizmet kalitesinden ödün vermeksizin banka şubelerinde oluşan maliyetlerin dengelenmesi ve şubelerdeki verimin artırılması için Fujitsu ile birlikte Sanal Vezne Makinesi adlı proje hayata geçirildi.

Müşteriler Bankacılık İşlemlerini VTM’lerden Yapabiliyor

Sanal Vezne Makinesi projesinde Türk Ekonomi Bankası ve Fujitsu’nun ortak çalışmaları sonucunda yeni nesil bankamatik çözümlerine ağırlık verildi. Bu yönde yapılan çalışmalar doğrultusunda tasarlanan Sanal Vezne Makinesi sahip olduğu güvenlik özellikleri ile merkezi sistemlerle uyumlu halde çalışıyor. Proje dahilinde Sanal Vezne Makineleri oluşturuldu. VTM adı verilen bu makineler sayesinde TEB şubelerine gelen müşteriler kendi hesaplarını kendileri açmak, faturalarını yatırmak ve banka kartlarını ve kredi kartlarını kendileri basmak gibi bankacılık işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Bu sayede banka şubelerinde çalışan personel de başka işlere yönelebiliyor.

TEB Çalışanları Artık Sahaya İnebilecek

TEB Ödeme Sistemleri Geliştirme Yöneticisi Özgür Bilgin Banka’nın yeni projesi hakkında konuştu ve bu projeyi hayata geçirerek TEB Müşteri İlişkileri Yöneticisi konumundaki çalışanların sahaya inme şansı bulduğunu, sahada yeni müşteri kazanımları ve satış alanlarında çalışabileceklerini, bu dijitalleşme adımı ile ayrıca TEB şubelerindeki verimliliğin artırılmasının ve müşterilerin işlerinin daha kolay hale getirilmesinin de amaçlandığını, TEB müşterileri için Türk Ekonomi Bankası’nın şubelerinde yeni bir dijital yolculuk deneyiminin hazırlandığını söyledi.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.