Ana SayfaBankacılıkEnpara İnternet Bankacılığı Başvurusu ve Hizmetler

Enpara İnternet Bankacılığı Başvurusu ve Hizmetler

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Enpara internet bankacılığı başvurusu, Enpara telefon bankacılığı ya da internet şubesi üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

Enpara, QNB Finansbank tarafından kurulan ve yaklaşık olarak 6 yıldır hizmet vermekte olan bir bireysel bankacılık uygulamasıdır. Temel bankacılık ihtiyaçlarının fiziki olarak şubelere gerek olmadan sadece dijital kanallar aracılığı ile karşılanması maksadı ile kurulan bu uygulama, Enpara iletişim, mobil bankacılık ve Enpara internet şubesi gibi kanallar üzerinden hizmet vermektedir.

Enpara İnternet Bankacılığı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Enpara internet bankacılığı, QNB Finansbank müşterilerinin sıklıkla kullanmış olduğu hizmet kanallarından biridir. Yalnızca dijital platform üzerinde kurulu olan bu sistem sayesinde, her türlü bireysel bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilmek mümkündür.

Enpara’nın internet bankacılığı hizmetlerinden faydalanabilmek için öncelikle banka müşterisi olunması gerekmektedir. Banka müşterisi olan ancak daha önce internet bankacılığını hiç kullanmayan tüketicilerin ise Enpara internet bankacılığı başvurusunda bulunması gerekmektedir.

Enpara internet bankacılığı başvurusu, Enpara telefon bankacılığı ya da internet şubesi üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Örneğin; Enpara iletişim hizmetleri üzerinden internet bankacılığı için gerekli olan müşteri numarası ve şifresi gibi bilgileri edinebilmek için tüketicinin müşteri temsilcisi ile iletişime geçmesi ve bu bilgileri talep etmesi gerekmektedir. Bu sayede Enpara internet bankacılığı başvurusu gerçekleştirilmiş olacaktır.

Enpara İnternet Bankacılığı Hizmetleri

Enpara giriş ile internet şubesine giriş yapılarak para çekme her türlü bireysel bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilmek mümkündür. Vadeli ve vadesiz mevduat hesapları açılması, mevcut hesapların kapatılması, yatırım işlemleri, kredi başvurusu, havale – EFT gibi para transferleri, şifre işlemleri, limit artırım işlemleri gibi pek çok bankacılık işleminin yerine getirildiği bu sistemde, Enpara giriş ile günün her saati ve haftanın her günü, zaman ve mekan kısıtlaması olmadan bu hizmetlerden faydalanılabilmektedir. Masrafsız ve ücretsiz bankacılık olarak bilinen Enpara hakkında ayrıntılı bilgiyi, Enpara iletişim kanalları üzerinden edinebilmek mümkündür.

Enpara İnternet Bankacılığı Şifre Alma ve Yenileme

Enpara giriş için gerekli olan internet bankacılığı şifresi, unutanlar ya da yenilemek isteyenler için bankanın müşteri hizmetlerinden ya da internet şubesinden temin edilebilmektedir. İnternet şubesinden şifre alabilmek için giriş bölümünün altında yer alan “Bilgilerimi Hatırlamıyorum” menüsünü kullanarak gerekli bilgiler girilmelidir. Bu sayede yeni şifre elde edilebilmektedir. Ayrıca iletişim kanalları üzerinden şifre alabilmek için Enpara tel no; 0850 222 36 63’tür.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.