Ana SayfaSigortaHayat Sigortası Yaptırın Hayatın Sürprizlerine Hazırlıksız Yakalanmayın

Hayat Sigortası Yaptırın Hayatın Sürprizlerine Hazırlıksız Yakalanmayın

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Dünyanın en büyük ağına sahip sigorta şirketlerinden Cigna ile Türkiye’nin en büyük bankalarından QNB Finansbank’ın ortaklığı ile kurulan Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş. ihtiyaçlarınıza yönelik özel olarak tasarlanan hayat sigortası seçenekleri ile sizi ve sevdiklerinizi çeşitli risk başlıklarına karşı koruyor. Türkiye’nin dört bir yanında bulunan hizmet ağı ve köklü deneyimiyle Cigna Finans,sunduğu hayat sigortası hizmetleri, kendinizi güvende hissetmenizi sağlıyor.

Hayatınızı Güvence Altına Almak Elinizde!

Hayat sigortası genellikle bireysel emeklilik ya da sağlık sigortası ile karıştırılıyor. Ancak sahip olduğu teminat seçenekleri ile bu sigorta türlerinden ayrışarak hem daha kapsamlı hem de daha bireysel bir deneyim imkanı sunuyor. Bu bireyselleşmiş sigorta öncelikli olarak ölüm ve kritik hastalıklar riskini kapsayacak şekilde sizi ve sevdiklerinizi korumayı hedefliyor. Hayat sigortası teminatları içerisinde vefat, ana teminat olarak yer alıyor. Yaşamınızı kaybettiğiniz takdirde poliçenizde yer alan tazminat, belirttiğiniz kişilere ödeniyor ve böylelikle sevdiklerinizin maddi zorluk yaşaması engelleniyor. Buna ek olarak önlem almak istediğiniz risk başlıklarını poliçenize ekleyebiliyorsunuz. Kaza veya hastalık sonucu ortaya çıkan hastane masrafları, tehlikeli hastalıklar, kaza sonucu oluşan tedavi masrafları, gündelik tazminat, sürekli maluliyet, hastalık sonucu oluşan maluliyet gibi gündelik hayatta her daim karşılaşabileceğiniz risk faktörlerini poliçenize ekleterek hem kendinizi hem de sevdiğiniz insanları maddi koruma altına alabilirsiniz.

Hayatınızı Değil, Sigortanızı Sorgulayın!

Hayatınızı güvence altına almak için Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş’de yer alan seçeneklere göz atarak hayat sigortası sorgulama işlemine başlayabilirsiniz. Cigna Finans bu noktada 3 farklı hayat sigortası seçeneği sunuyor.

Çağımızın hastalığı kanser her geçen gün yeni vakalarla ortaya çıkarken, kansere dair önceden önlem almak giderek önem kazanıyor. Kansere İnat Yaşasın Hayat Sigortası ile kanser hastalığına yakalanmanız durumunda dilerseniz tedavi masraflarınız karşılanıyor dilerseniz poliçenizde yer alan teminat size nakit olarak ödeniyor. Cilt kanseri dışında tüm kanser türlerini sigorta kapsamına alan Kansere İnat Yaşasın Hayat Sigortası, kanserin ilk evresinden itibaren sizi teminat altına alıyor. Tamamen ihtiyaçlarınıza göre şekillenen bir başka sigorta da Benim Seçimim Hayat Sigortası. Bu sigortada vefat, tehlikeli hastalıklar ya da gündelik hastane masrafları gibi 9 farklı teminat seçeneği arasından istediğinizi seçebiliyorsunuz. Teminat tutarlarınızı da bütçenize göre belirleyip kişiye özel sigortanızı yaratabiliyorsunuz. Hem sizin hem de sevdiklerinizin hayat standartlarını korumak için bir başka Cigna Finans sigortası olan Uzun Süreli Hayat Sigortası’na da başvurabilirsiniz. Bu sigorta ile vefatınız durumunda poliçede belirlediğiniz kişilere toplu para ödemesi yapılıyor. Kaza durumu oluşması durumunda ise maddi destek sağlanıyor.

En Çok Merak Edilen Soru: Hayat Sigortası Ne kadar?

Hayat sigortası primleri yaşa göre belirleniyor. Meslek ve cinsiyetin de dikkate alındığı çeşitli prim tabloları bulunuyor. Böylece seçilen teminat tutarları ile birlikte prim hesaplaması yapılıyor. Hayat sigortası için prim ödeme belgelerinizi bordrolu çalışan iseniz şirkette yer alan ilgili departmana iletmeniz, serbest meslek sahibi iseniz gelir vergisi beyannamesinde belirtmeniz yeterli oluyor.

Sigortacılık etik ilkelerini disiplin içerisinde uygulayan Cigna Finans, sahip olduğu Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülü ile başarısını kanıtlıyor. Siz de başınıza gelebilecek beklenmedik olaylara karşı, satın aldığınız hayat sigortası ile kendinizi güvence altına alabilir ve geleceğe güvenle ilerleyebilirsiniz. Önleminizi şimdiden alarak Cigna Finans’ın özel fiyatlarından yararlanabilirsiniz. Hemen www.cignafinans.com.tr adresini ziyaret edebilir, “hayat sigortası teklif al” butonunu tıklayarak ya da 0850 222 0 860 numaralı telefonu arayarak bütçenize uygun tekliflerden faydalanabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.