Ana SayfaDiğer İş İlanlarıBatman Üniversitesi 56 Akademik Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Batman Üniversitesi 56 Akademik Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Batman Üniversitesi Rektörlüğü, yayımlamış olduğu bir ilan ile kamu personel alımı gerçekleştirileceğini duyurdu. Yayımlanan bu ilana göre, Üniversite bünyesinde çeşitli alanlarda görevlendirilmek üzere 56 akademik personel alımı gerçekleştirilecek.

Batman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan bu ilana göre, üniversite birimlerinden istihdam edilmek üzere Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi alımı gerçekleştirilecek. Akademik kadro ilanı olarak yayımlanan bu ilanda belirtildiği üzere alım yapılacak olan bu Öğretim Üyeleri, Mühendislik – Mimarlık, Güzel Sanatlar, İslami İlimler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri Fen – Edebiyat, Sağlık Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu gibi çeşitli birimlerde görev alacak.

Akademik Personel Alımlarında Hangi Şartlara Bakılacak?

Batman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan bu iş ilanlarına başvuruda bulunacak olan adaylarda bazı şartlar aranacak. Doçent, Profesör ve Doktor Öğretim Üyesi adayların diplomalarının Üniversitelerarası Kurul ya da Yükseköğretim Kurulu tarafından denkliğinin onaylanmış olması şart koşulan bu pozisyonlarda, adayların ayrıca 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde yer alan şartlara ve ilanda belirtilen şartlara uygun olması gerekecek. Öte yandan adaylar tarafından yapılan iş başvurusu ilan edilen kadro derecesine haiz olması ve adayların yalnızca bir kadro için başvuruda bulunması gerekmektedir.  Rektörlük tarafından ilana başvuruda bulunan adaylar arasından, güvenlik soruşturmasında herhangi bir şüpheli ya da sakıncalı duruma rastlanmayan ve başvurusu Batman Üniversitesi Yükseltilme ve Atama Kriterleri Yönergesinde belirtilen şartlara uygun olup olmadığı, üniversite tarafından oluşturulan Ön Değerlendirme Komisyonunca incelenen ve müracaatı kabul edilen adaylar tercih edilecek.

İlana Ne Zamana Kadar Başvuru Yapılacak?

Batman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlana bu ilana uygun olduğunu düşünen Doçent, Profesör ve Doktor Öğretim Üyesi adayları, bugünden itibaren 11 Ağustos 2018 tarihine kadar gerekli evraklarla beraber bizzat ya da posta yoluyla başvuruda bulunabilecek.

http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?24126f27-00f0-4778-8ce5-f986360ac167

 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.