Ana SayfaKariyerQNB Finansbank Çalışanlarına Tanınan Haklar

QNB Finansbank Çalışanlarına Tanınan Haklar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank, uzun yıllardır Türkiye’de hizmet vermekte olan yabancı sermayeli bir bankadır. Şuan da Katar merkezli olan bu banka çok uluslu bir bankacılık şirketi olarak faaliyet göstermektedir. Müşterilerinin her türlü finansal problemlerine kaliteli bir çözüm anlayışı ile yaklaşan QNB Finansbank, çalışanlarını da çeşitli maddi ve sosyal olanaklar sağlamaktadır. Dolayısıyla bireyler, kendileri için en iyi olanak sağlayan bankalardan biri olan QNB Finansbank ile çalışabilmek için kariyer planlama yapmaktadır.

QNB Finansbank Misyon ve Vizyonu

QNB Finansbank, son yıllarda uygun koşullarda vermiş olduğu kaliteli ürün ve hizmetler sayesinde, sektörde en çok tercih edilen bankalardan biri haline gelmiştir. Sektörün öncü bankalarından biri haline gelmesindeki en büyük pay ise, kendisi için prensip haline getirmiş olduğu vizyon, misyon ve değerleridir.

QNB Finansbank’ın doğrultusunda faaliyet gösterdiği vizyonu; Türkiye’yi başarılardan başarılara taşıyacak hemen hemen her türlü bireysel ve ticari finansal planının mimarı olmaktır. Öte yandan bankanın misyonu ise; QNB Finansbank’a dokunan herkes ile ihtiyaçları anlamaya, en verimli çözüm yolları sunmaya ve memnuniyete dayalı, kesinlikle başarılı olmayı hedefleyen yaşam boyunca devam edecek bir ortaklık oluşturmaktır. Dolayısıyla günümüzde pek çok birey, QNB Finansbank kariyer hedefi oluşturmaktadır.

QNB Finansbank Çalışanlarına Tanınan Sosyal ve Kariyer İmkanlar

QNB Finansbank, çalışanları ile daha kaliteli bir birliktelik sağlamak adına pek çok insan kaynakları politikası yürütmektedir. Bu politikalar kapsamında; işe alım ve kariyer yönetimi, gelir yönetimi, eğitim ve gelişim yönetimi, kurum içi iletişim yönetimi, performans ve yetenek yönetimi gibi politikalar yer almaktadır. Örneğin; QNB Finansbank çalışanları için, çalışma performansına göre kurum için yükselme gibi banka kariyer imkanı sağlamaktadır. Öte yandan yetenekleri doğrultusunda çeşitli eğitimler alabilen banka çalışanları, SGK kapsamının yanı sıra özel sigortalar ile de tüm aileleri ile beraber sigortalanmaktadır.

QNB Finansbank Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

QNB Finansbank kariyer hedefine ulaşarak banka çalışanı haline gelen bireyler, çalışmakta olduğu birim, pozisyon ve seviyeye göre maaş almaktadır. Net bir rakam belirtememekle beraber ortalama olarak gişe personelleri 1.900-2.600 TL arasında, müşteri temsilcisi 1.950-4.500 TL arasında, müfettiş 3.000-7.000 TL arasında maaş alabilmektedir.

Bu içerikte yer alan bilgilerin tamamı; banka çalışanları tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmış olup, ilgili banka tarafından teyit edilmemiştir. Bilgilerin doğruluğu için bankanın resmi internet sitesini incelemenizi tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.