Ana SayfaBankacılık2020 Yapı Kredi Bankası Bireysel Emeklilik Sistemi Başvuru, Başvuru İptali ve Faiz...

2020 Yapı Kredi Bankası Bireysel Emeklilik Sistemi Başvuru, Başvuru İptali ve Faiz Oranları!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bireysel Emeklilik Sistemi, bireylerin çalışma hayatı boyunca elde ettiği gelir sayesinde sahip olduğu refah seviyesini, emeklilik döneminde de sürdürebilmesini sağlayan bir tür tasarruf sistemidir. Yapı Kredi Bankası Bireysel Emeklilik Sistemi de, hemen hemen her banka tarafından verilen bu hizmetlerden biridir.

Yapı Kredi Bankası Bireysel Emeklilik Sistemi

Yapı Kredi Bankası Bireysel Emeklilik Sistemi sayesinde bireylerin bugünden itibaren yapmış oldukları birikimler ile hem emeklilik dönemindeki yaşam standartlarını güvence altına alacak nakit birikimi elde etme imkanına, hem de çalışma temposundan ötürü bu döneme ertelenen pek çok plan ve programı yerine getirme imkanına sahip olunmaktadır.

Yapı Kredi BES’de bireyler sisteme dahil olarak birikim yapacakları emeklilik fonunu tercih etmekte ve birikimlerini bu fonlar üzerinde değerlendirmektedir. Bu sayede şimdiden emeklilik dönemi için birikim yapılmaya başlanmaktadır.

Yapı Kredi Bireysel Emeklilik Başvuru ve İptali Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi BES Başvuru otomatik olarak yapılabildiği gibi, bireylerin tercihi üzerine şahsen de yapılabilmektedir. Normal şartlarda hayata geçirilen son düzenleme ile çalışmakta olan bireysel BES’e otomatik olarak katılım sağlamaktadır. Dışardan katılım sağlayacak olan bireylerin ise şahsen Yapı Kredi şubesine giderek müşteri temsilcisine başvuruda bulunması gerekmektedir. Bireyler gerekli kimlik ve diğer bilgileri müşteri danışmanı ile paylaşıp fon tercihi yapmakta ve sözleşme imzalamaktadır.

Yapı Kredi BES iptali sms hakkında ise net bir bilgi verilmemekle beraber bireyler şubelere şahsen müracaat ederek de iptal talebinde bulunabilmektedir. Sisteme dahil olan her bir bireyin ilk 2 ay içerisinde Yapı Kredi BES cayma hakkı mevcuttur. 2 ay sonrasında ise belirli koşullar dahilinde Yapı Kredi BES cayma işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

Yapı Kredi Bireysel Emeklilik Faiz Oranları ve Getirisi

Yapı Kredi Bireysel emeklilik sisteminde devlet tarafından sağlana katkı oranı yüzde 25’tir. Bunun dışında profesyonel Fon Yöneticileri tarafından bireylere özel olarak danışmanlık hizmeti verilmekte ve bireye en uygun yatırım fonu tercih edilmektedir. Bahsi geçen bu fonların da getirisi birbirine göre değişiklik göstermektedir. Yapı Kredi BES ile alakalı olarak detaylı bilgi ise banka şubelerinden verilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.