Ana SayfaKrediler36 Ay Vadeli 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi En Uygun Banka Seçenekleri

36 Ay Vadeli 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi En Uygun Banka Seçenekleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İhtiyaç kredisi, tüketicilerin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilmek üzere nakit akışı sağlayan bir bankacılık kredi ürünü olarak tanımlanmaktadır. Bankaların, müşterilerine özel olarak sunmakta olduğu bu ihtiyaç kredisi sayesinde, tüketiciler az miktarda ve düşük banka faiz oranları ile kredi kullanabilmektedir.

36 Ay Vadeli 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Bankalar, müşteri çekebilmek ve müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek üzere çeşitli kredi imkanları sunmaktadır. 36 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi de, bankaların sunmuş olduğu bu kredi imkanlarından yalnızca biridir.

Tüketiciler, kredi başvurusu yapmak üzere bankalara müracaat ettiklerinde, kendi finansal durumlarına göre bir ödeme planı oluşturmaktadır. Örneğin; 10 bin TL ihtiyaç kredisini 36 ay içerisinde ödeyebileceğini düşünen tüketici, bankadan 36 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi talep etmektedir. Alınan başvuru değerlendirme sürecine alınarak, tüketicinin talep ettiği krediyi, talep ettiği süre içerisinde ödeyip ödeyemeyeceği üzerine araştırma yapılmaktadır. Başvurusu onaylanan tüketici, düşük banka faiz oranları ile 36 ay vadeli 10 bin TL kredi kullanabilmektedir.

36 Ay Vadeli 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Banka kredileri arasında yer alan 10 bin TL ihtiyaç kredisi için, bankalar kendi çıkarları doğrultusunda faiz oranları uygulamaktadır. Banka faizleri dönem dönem değişiklik gösterebilirken, bankalar bu kapsamda müşteri çekebilmek için kampanyalar da düzenlemektedir. İhtiyaç kredisinde uygulanan en güncel ihtiyaç kredisi faizleri oranları ise; Ziraat Bankası yüzde 1,73, Halkbank yüzde 1,63, Vakıfbank yüzde 1,84, QNB Finansbank yüzde 1,79, ING Bank yüzde 1,84 civarında banka faiz oranları uygulamaktadır.

36 Ay Vadeli 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Banka kredilerinden olan 36 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi, genellikle en uygun kredi veren bankanın belirlenmesi sebebi ile gerçekleştirilmektedir. Genellikle faiz oranları esas alınarak yapılan hesaplama işlemine örnek verilecek olursa; Halkbank’tan çekilecek olan banka kredilerinde yüzde 1,63 faiz uygulanmaktadır. Buna göre; kredinin toplam geri ödemesi 14 bin 24 lira 22 kuruş olurken, aylık taksit tutarı ise 389,56 TL’dir. Öte yandan kredinin toplam masrafı 206 TL, tahsis ücreti 50 TL ve sigorta prim bedeli ise 256 TL’dir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.