Ana SayfaBanka İş İlanlarıKuveyt Türk Kurumsal İletişim Uzmanı Alımı Yapacak!

Kuveyt Türk Kurumsal İletişim Uzmanı Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt Türk, yayımlamış olduğu iş ilanları ile banka personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu. Yayımlana bu ilana göre Kurumsal İletişim Uzmanı alımı yapacak olan banka, bu alımlarını İstanbul’un Anadolu Yakası ve Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde gerçekleştirecek.

Kuveyt Türk banka iş ilanları kategorisinde yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanan bu ilanda duyurulduğu üzere Kurumsal İletişim Uzmanı alımı yapacak olan Kuveyt Türk, bünyesine katacak olduğu personellerde bazı şartlar arayacak.

İşe Alınacak Personellerde Hangi Nitelikler Aranacak?

Kurumsal İletişim Uzmanı / Dijital Medya Planlama ve Satınalma görevleri edinecek olan bu personellerin öncelikle 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olması gerekecek. Öte yandan banka iş başvuruları kapsamında bu ilana başvuruda bulunan adaylardan en az 3 sene bu alanda tecrübe sahibi olan adayları tercih edecek olan bank, ayrıca adayların çok iyi derece İngilizce biliyor olmasına, MS Office programlarını aktif bir şekilde kullanabiliyor olmasına, Analytics, Adwords, SEO konularında temel bilgiye sahip olmasına, problem çözme ve analitik düşünce yapısına sahip olmasına bakacak. Bunların yanı sıra adayların ayrıca takım çalışmasına yatkın, Ekip Yönetimi konusunda yetenekli, erkek adayların ise askerlik görevini yerine getirmiş ya da en az 2 sene tecil ettirmiş olması gerekecek.

İlana Ne Zaman Başvuruda Bulunabilecek?

Kuveyt Türk iş ilanları kategorisindeki bu ilana başvurarak işe alınan personeller, banka bünyesinde pek çok çeşitli görev ve sorumluluklar üstlenecek.

Bankacılık sektöründe iş arayan ve iş ilanları arasında bankanın bu ilanını kendisine uygun bulan adaylar, 6 Ekim 2018 tarihine kadar bu ilana başvuruda bulunabilecek.

https://www.kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-kurumsal-iletisim-uzmani-2123751

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.