Ana SayfaDiğer İş İlanlarıKişisel Verileri Koruma Kurumu Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Kişisel Verileri Koruma Kurumu Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Kişisel Verileri Koruma Kurumu, yayımlamış olduğu bir ilan ile kamu personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu. Yayımlanan bu ilana göre Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı pozisyonu için sınav düzenleyecek olan kurum, toplamda 35 adet personel alımı gerçekleştirecek.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu, kamu iş ilanları kategorisinde yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanan bu ilana göre Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcısı alımı gerçekleştirecek olan kurum, bu alımları bir sınav ile gerçekleştirecek.

Adaylarda Hangi Şartlar Aranacak?

Kişisel Verileri Koruma Kurumu Genel İdare Hizmetleri Sınıfının 8 ve 9’uncu kadrolarında istihdam edilecek olan bu 35 adet Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcısı alımlarında, kurum tarafından bazı şartların yerine getirilmiş olması talep edilecek. Öncelikle bu alanda sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek olan kurum, adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılmış ve en az 70 puan almış olmasına bakacak. Bunun ile beraber ilana başvuran adayların kadrolara göre, üniversitelerin en az lisans eğitimi veren Hukuk Fakültelerinden ya da buna denk Yüksekokullarından mezun olmasına, yine lisans eğitimi veren Sosyal bilimler alanındaki bölümlerde mezun olmasına ya da lisans eğitimi veren mühendislik fakültelerinin elektrik – elektronik, elektronik ve haberleşme, bilgisayar mühendisliği, bilişim sistemleri gibi bölümlerinden mezun olmasına bakılacak.

Öte yandan YDS puanına da bakılacak olan adaylardan en az 70 puan almış olması, 1 Ocak 2018 tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olması talep edilecek.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu bünyesinde Uzman Yardımcısı pozisyonunda istihdam edilecek olan personeller için yazılı düzenleyecek olan kurum, yazılıyı test usulü gerçekleştirecek.

Bu ilana iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar ise 10 – 21 Eylül tarihleri arasında Kurumun web sitesi üzerinden başvurabilecek.

 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.