Ana SayfaBanka İş İlanlarıAnadolubank En Az Lise Mezunu Personel Alımı Gerçekleştirecek

Anadolubank En Az Lise Mezunu Personel Alımı Gerçekleştirecek

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Anadolubank, yayımlamış olduğu bir iş ilanı ile banka personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu. Yayımlanan bu ilana göre en az lise mezunu alım yapacak olan Anadolubank, işe almış olduğu personelini bankanın İstanbul Anadolu Yakası’nda yer alan Selamiçeşme şubesinde görevlendirecek.

Anadolubank, banka iş ilanları kategorisinde yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanan bu ilana göre bünyesine yeni personeller katacak olan banka, işe alacağı personellerini İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan Selamiçeşme Şubesinde istihdam edecek.

Adaylarda Hangi Şartlar Aranacak?

Anadolubank iş ilanlarında belirtildiği üzere işe başvuran adaylar için bazı nitelikleri şart koşacak olan banka, Perakende Bankacılık Yönetmeni olacak olan adayların en az lise mezunu olmasına ya da ön lisans, lisan, yüksekokul mezunu olmasına bakacak. Fakat bu adaylar arasında üniversite mezunu olanlara öncelik tanıyacak olan banka, adayların ayrıca perakende bankacılık ve mevduat alanın en az 5 sene çalışarak tecrübe sahibi olmasına, Hazine – Türev ürünlerine ve bankacılık mevzuatına hakim olmasına, SPK Lisans ve BES sertifikasının olmasına bakacak. Öte yandan Anadolubank, banka iş başvuruları kapsamında bu ilana başvuruda bulunan adaylar arasından yüksek iş sorumluluğu ve başarma duygusuna sahip, dinamik çalışma ortamına ve takım çalışmasına yatkın, satış aktifleri yüksek, hedef odaklı faaliyet gösterebilen, B sınıfı sürücü belgesine sahip, aktif olarak araç kullanabilen ve erkek adaylardan da askerlik görevini yerine getiren adayları tercih edecek.

Bankacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen ve İş ilanları arasında yer alan bu Anadolubank’ın ilanını kendisi için uygun bulan adaylar, 8 Eylül 2018 tarihine kadar ilana başvuruda bulunabilecek.

https://www.kariyer.net/is-ilani/anadolubank-perakende-bankacilik-yonetmeni-2097211

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.