Ana SayfaBankacılık2020 Garanti Bankası POS Destek Hattı Telefon Numarası

2020 Garanti Bankası POS Destek Hattı Telefon Numarası

2020 Garanti Bankası POS Destek Hattı Telefon Numarası, Garanti POS Ekstresi Ücretleri, Garanti Bankası POS Komisyon Oranları, Sanal POS Kampanyaları.

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

POS cihazı, tüketicilerin almış oldukları mal ya da hizmet karşılığında yapacakları ödeme esnasında nakit yerine kredi kartı ya da banka kartı ile ödeme yapmayı sağlayan bir cihazdır. Bankalardan temin edilebilen POS cihazı, Garanti Bankası POS destek hattı aracılığı ile kolaylıkla temin edilebilmektedir. Öte yandan bu cihazı hususi olarak kendi markalarından alabilmek de mümkündür. Ayrıca bu cihazlar hakkında detayı bilgiyi Garanti Bankası POS destek hizmetleri üzerinden alabilmek de mümkündür.

2020 Garanti Bankası POS Destek Hattı Telefon Numarası

Garanti Bankası’nın üye iş yerleri adına haftanın her günü 24 saat boyunca vermiş olduğu destek hizmetleri mevcuttur. Garanti POS Destek Hattı olarak bilinen ve anılan bu hat sayesinde, Garanti POS cihazı hakkında tüm detaylı bilgiler alınabilmekte, üye iş yerinin nasıl olunacağı hakkında bilgi edinebilmekte ve bu konu üzerine her türlü destek bankadan alınabilmektedir.

Garanti Bankası POS destekte, hesap hareketlerini takip edebilmek, POS cihazında biriken parayı internet üzerinden kolaylıkla görüntüleyebilmek ve işletme sahibinin dilemesi halinde paranın banka hesabına akışını sağlayabilmek mümkündür. Garanti Bankası POS destek telefon numarası ise; 444 0 339’dur.

Garanti POS Ekstresi Ücretleri Ne Kadar? 2019

Garanti Bankası tarafından üye iş yerleri için sunulan POS cihazında ekstre ücreti hakkında net bir bilgi verilmezken, konuya ilişkin detaylı bilgi için Garanti POS destek telefon üzerinden banka ile iletişime geçilebilmektedir.

Bankanın sunmuş olduğu poz türlerinden biri de, Garanti sanal POS’tur. Garanti sanal POS, taşıt tanıma sistemlerinden, Çağrı Merkezlerine, internet üzerinde yapılan online alışverişlerden, Kioskl’lara varana kadar her türlü alanda kullanılabilmektedir. İş yerlerinin başvuru doğrultusunda temin edilebilen Garanti sanal POS, belirli bir ücret karşılığında temin edilebilmektedir. Garanti sanal pos ücretleri, aidatı ve bunun gibi çeşitli teknik konular hakkında da detaylı bilgi 0212 444 0 339 numaralı hat üzerinden alınabilmektedir.

Garanti Bankası POS Komisyon Oranları

Her bankada olduğu üzere Garanti Bankası da POS hizmetleri için işletmelerden belli bir miktar komisyon kesintisi yapmaktadır. Bu doğrultuda Garanti Bankası POS komisyon oranları, 12 ay taahhüt için 20 bin TL’ye yüzde 1,80, 15 bin TL’ye yüzde 2,20, 10 bin TL’ye yüzde 2,70, 5 bin TL2ye yüzde 3,10, 2 bin TL’ye yüzde 3,70 civarında komisyon oranı uygulamaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.