Ana SayfaKrediler24 Ay Vadeli 15 Bin TL İhtiyaç Kredisi En Uygun Banka Seçenekleri

24 Ay Vadeli 15 Bin TL İhtiyaç Kredisi En Uygun Banka Seçenekleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İhtiyaç kredisi, tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına bankalara başvuru yapmış olduğu banka kredilerinden biridir. Bankalar, tüketicinin belirli şartları yerine getirmesi halinde, dilediği vade ve miktarda ihtiyaç kredisi kullandırabilmektedir. 24 ay vadeli 15 bin TL ihtiyaç kredisi de,  tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda talep ettiği, bankaların ise bu talebi yerine getirdiği bir kredi örneğidir.

24 Ay Vadeli 15 Bin TL İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Günümüzde pek çok banka, finansal durumu yerinde olan ve kredi notu yeterli ya da yüksek olan tüketicilere 24 ay vadeli 15 bin TL ihtiyaç kredisi kullandırabilmektedir. Bu banka kredilerinde, kullanılacak olan kredinin miktarı ve vade sayısı, tüketicinin ihtiyacına göre belirlenirken, bu talebin banka tarafından onaylanması da, yine tüketicinin kredi notuna ve finansal durumuna göre gerçekleştirilmektedir. Kredi notu yeterli olan ve ödeme durumu da var olan tüketicilere her banka tarafından 24 ay vadeli 15 bin TL ihtiyaç kredisi kullandırabilmektedir. Bu bankalara örnek gösterilecek olursa; Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, ING Bank ve QNB Finansbank, bu bankaların başlıcalarındandır. Üstelik bu bankalar kredilerini, çeşitli banka faiz oranları doğrultusunda kullandırmaktadır.

24 Ay Vadeli 15 Bin TL İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

24 ay vadeli 15 bin TL ihtiyaç kredisinde banka faiz oranları, bankasına göre değişiklik göstermektedir. Her banka, kendi çıkarları doğrultusunda banka faizleri belirlerken, Ziraat Bankası 24 ay vadeli 15 bin TL ihtiyaç kredisi için yüzde 1,97, Vakıfbank yüzde 1,97, Halkbank yüzde 1,95, ING Bank yüzde 2,49 ve QNB Finansbank yüzde 2,38 civarında banka faizleri uygulamaktadır.

24 Ay Vadeli 15 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama

24 ay vadeli 15 bin TL ihtiyaç kredisi hesaplama işlemi, genellikle en uygun kredi veren bankanın belirlenmesi, tüketicinin kullanacağı kredide ödeme planı, kredinin geri ödemesinin nasıl olacağı gibi konularda bilgi sahibi olabilmek adına gerçekleştirilen bir işlemdir. İhtiyaç kredisi faiz oranları esas alınarak gerçekleştirilen bu işleme bir örnek gösterilecek olursa; özel sektör çalışanlarının Halkbank’tan çekecek olduğu kredide yüzde 1,95 faiz oranı uygulanmaktadır. Buna göre tüketicinin toplam yapacağı geri ödeme 19.774,54 TL olurken, aylık olarak ödemesi gereken taksit miktarı ise 823,94 TL’dir. Üstelik kredi başvurusunun toplam masrafı da 231 TL’yi bulacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.