Ana SayfaBanka İş İlanlarıHSBC Bank Kış Stajyeri Programı Devam Ediyor!

HSBC Bank Kış Stajyeri Programı Devam Ediyor!

Banka personel alımları çerçevesinde HSBC Bank tarafından düzenlenen Kış Stajyeri Programı devam ediyor.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Banka personel alımları çerçevesinde HSBC Bank tarafından düzenlenen Kış Stajyeri Programı devam ediyor.

HSBC Kış Stajyeri Programı Detaylar

Banka ş ilanları şeklinde yapılan HSBC Kış Stajyeri Programı bilgilendirmesinde gerekli tüm detaylara değinildi. Dünya genelinde 67 farklı ülkede 3.900 adet ofisi bulunan HSBC Bank bankacılık alanında kariyer hedefleyen öğrencilere bu imkanı Türkiye’de de sunuyor. Geleceğin başarılı çalışanlarını bünyesine katmak için bu staj programını önemsediklerini belirten HSBC Bank dünyadaki lider küresel bankalardan biri olma misyonuna devam ediyor. HSBC banka iş başvurusu niteliğinde olan bu programa başvuran kişiler potansiyellerini bir banka bünyesinde geliştirme, uluslararası bir bankada çalışma, bankacılık sektöründe deneyim ve bilgi kazanma gibi fırsatları da yakalamış oluyorlar.

HSBC Bank İş Başvuruları

İş ilanları ile başvuru yapılabilen HSBC Kış Stajyer Programı ile ilgilenenlerin 4 yıllık eğitim veren üniversitelerde Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler, Matematik veya İstatistik bölümlerinde 3. – 4. sınıf öğrencisi olması ya da yüksek lisans eğitim alıyor olması gerekiyor. adayların ayrıca bankacılık, finans ve ekonomi alanlarına ilgi duyuyor olması, sorumluluklarının bilincinde, iç motivasyonlarının yüksek, ekip halinde çalışma şekline ayak uydurabilecek, insanlarla ilişki kurma konusunda başarılı, iletişimde bir sorun yaşamayan, stratejik ve analitik düşünce yapısına sahip, Microsoft Office uygulamalarını kullanabilen kişiler olması da isteniyor. Öğrencilerin ders programlarının 2019 yılının nisan – aralık aylarını kapsayan döneminde hafta içinde 5 tam gün programa katılmaya elverişli olması da gereken şartlar arasında yer alıyor. HSBC Bank Kış Stajyer Programı başvuruları 18 Şubat 2019 tarihine kadar devam ediyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/hsbc-bank-a-s-hsbc-kis-stajyeri-programi-2201770

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.