Ana SayfaBankacılıkHalkbank ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

Halkbank ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

Halkbank, ATM’ler aracılığı ile banka hesabından para çekmek ya da yatırmak isteyen müşterileri için günlük olarak limit koymaktadır. Peki müşteri güvenliği için getirilen Halkbank ATM para çekme limiti ve Halkbank ATM para yatırma limiti ne kadardır?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank, kamu bünyesinde faaliyet gösteren en önemli bankalar arasında yer almaktadır. Türk bankacılık sektöründe sunmuş olduğu kaliteli finans hizmetleri ile sektörün öncü isimlerinden biri haline gelen banka, Türkiye genelinde yalnızca şubeleri ile değil, mobil bankacılık, internet bankacılığı, telefon bankacılığı ve en yakın Halkbank ATM’leri ile de hizmet sağlamaktadır.

Halkbank ATM’lerinde günlük para çekme limitini 5 bin TL’dir. Yani aynı gün içinde en fazla 5 bin TL’ye kadar para çekebilirsiniz.

5 Bin TL’den Fazla Para Çekmek İsteyenler Ne Yapmalı?

5  bin TL’den yüksek miktarda para çekmek istiyorsanız 2 yöntem bulunmaktadır. Bunlardan ilki ertesi günü beklemek. Diğer yöntem ise Halkbank müşteri hizmetlerini aramak. Halkbank müşteri hizmetlerini arayarak hangi il, ilçenin hangi ATM’sinden ne kadarlık para çekeceğinizi bildirmeniz gerekiyor. Müşteri temsilcisi ise o ATM’ye talep ettiğiniz para miktarını tanımlıyor. Eğer ATM içerisinde talep ettiğiniz miktarlık para varsa yüksek miktarda para çekebilirsiniz. Aksi durumda yine ertesi günü beklemeniz gerekmektedir.

Halkbank ATM İşlem Ücretleri

Halkbank ATM’leri genellikle kartsız işlemlerde ve ortak kullanımlarda işlem ücretleri talep etmektedir. Örneğin;

  • Kartsız işlemlerde para yatırma ücreti olarak en fazla 5,71 TL ,
  • Ortak kullanımlarda ise kredi kartı borç ödemede 1,04 TL,
  • Para çekme ve yatırma işlemleri için asgari 1,04 TL,
  • Bakiye görüntüleme, kredi kartı borç sorgulama, kredi kartı kullanım limiti görüntüleme işlemleri için ise 0,27 TL kadar işlem ücreti almaktadır.

Halkbank ATM Para Çekme Limiti

Halkbank, şehirlere, ilçelere, semtlere, kısacası yaşam alanlarının hemen hemen her köşesine yerleştirmiş olduğu Halk bankası ATM’leri sayesinde kendi müşterilerine ve diğer bankaların müşterilerine çeşitli bankacılık hizmetleri sunmaktadır. ATM’ler üzerinden fatura – kurum ödemelerinden vergi ödemelerine, yatırım işlemlerinden kredi kartı borcu ödemelerine, para transferlerinden para çekme – yatırma işlemlerine varana kadar pek çok işlemi kolaylıkla halledebilmektedir. Banka sunmuş olduğu bu hizmetler arasında Halkbank ATM para çekme limiti getirmektedir. Tüketicilerin ve banka müşterilerinin güvenliği açısından alınan bu Halkbank ATM para çekme limiti, günlük olarak uygulanmaktadır. Yani tüketiciler bir gün içerisinde yalnızca banka tarafından belirlenen limit dahilinde nakit çekimi gerçekleştirebilmekte, limitten fazla çekim işlemleri için de komisyon ödemektedir. Buna göre Halkbank günlük para çekme limiti 5 bin TL kadardır.

Halkbank ATM Para Yatırma Limiti

Halkbank, ATM’lere yatırılacak olan paralar için para çekme işleminde olduğu üzere herhangi bir Halkbank ATM para yatırma limiti getirmemektedir. Tüketiciler ve banka müşterileri, bir gün içerisinde ATM üzerinden hesabına dilediği kadar para yatırabilmektedir. Fakat ATM’lerin toplu olarak paraları kabul etmesi zor olacağından, yatırılacak olan yüksek meblağlardaki paraların bölünerek birkaç seferde yatırılması gerekmektedir. Buna göre Halkbank günlük para yatırma limiti uygulamamakta ve bu konuda müşterilerini serbest tutmaktadır. Fakat kartsız olarak gerçekleştirilen para yatırma işlemlerinde Halkbank ATM para yatırma limiti bulunmaktadır. Bu gibi durumlarda müşteriler en fazla 50 bin TL’ye kadar para yatırma işlemini gerçekleştirebilmektedir. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.