Ana SayfaBankacılıkŞekerbank ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

Şekerbank ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

Şekerbank ATM'leri aracılığıyla müşterilerinin bankacılık işlemlerini kolaylaştıran bir bankadır. Bu doğrultuda müşteri güvenliğini sağlayabilmek adına Şekerbank ATM para çekme limiti ve Şekerbank ATM para yatırma limiti uygulamaktadır. Peki bu limit nedir?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank ATM Para Çekme Limiti

Şekerbank ATM para çekme limiti, bankanın müşterileri için koymuş olduğu bir tedbirdir. Banka tarafından getirilen bu limit sayesinde müşterileri ATM’lerden yalnızca hesabındaki paranın belli bir bölümünü çekebilmekte ve bu sayede geriye kalan parasını olası bir dolandırıcılık durumuna karşı banka bünyesinde muhafaza edebilmektedir. Bu doğrultuda her bankanın uygulamış olduğu üzere Şekerbank günlük para çekme limiti 3.000 TL’dir. 3.000 TL’nin üzerinde çekilecek olan paralar için banka tarafında komisyon uygulanmakta ve 4,76 TL kadar ücret kesintisi yapılmaktadır.

Şekerbank ATM Para Yatırma Limiti

Şekerbank ATM para yatırma limiti de, para çekme işlemlerinde olduğu üzere tedbir amaçlı uygulanan bir kısıtlamadır. Fakat bu limit, çekme işleminde olduğundan daha farklıdır. Banka müşterileri ATM’ler üzerinden gerçekleştirecek oldukları yatırma işlemlerinde Şekerbank günlük para yatırma limiti ile karşılaşmamakta, ancak paranın bankaya yatırılma şeklinde bir limit ile karşılaşmaktadır.

Yani müşteriler bir gün içerisinde hesaplarına diledikleri kadar para yatırabilmekte, fakat yüklü miktarda yatıracakları paraları 40 banknotlar halinde yatırabilmektedir. Maksimum 200 TL üzerinden 40 banknot hesaplandığında 8.000 TL etmektedir. Buna göre banka müşterileri tek seferde ATM üzerinde 8.000 TL yatırabilmektedir.

ATM İşlem Ücretleri

Banka ATM en yakın cihaz üzerinden gerçekleştirilen bazı işlemlerde banka tarafından ücret tahsil edilebilmektedir. Örneğin;

  • Para çekme limitinin üzerinde gerçekleştirilen bir çekme işlemi için banka tarafından 4,76 TL kesinti yapılmaktadır.
  • Tatil günleri ve mesai saatleri dışında kartsız para yatırma işlemlerinden 12,5 TL,
  • Yalnızca kartsız para yatırma işlemlerinden 10 TL kesinti yapılmaktadır.

Şekerbank, Türk bankacılık sektöründe yer edinen ve uzun zamandır hizmet vermekte olan bir bankadır. Ülke genelindeki yüzlerce şubesi ile tüm finansal ihtiyaçlara cevap veren banka, ayrıca;

  • En yakın banka ATM,
  • Mobil şube,
  • İnternet bankacılığı,
  • Telefon bankacılığı gibi kanallar üzerinden de bu hizmetlerini kesintisiz hale getirmektedir.

Üstelik ATM’leri aracılığı ile şubelerde beklemeye gerek kalmadan para çekme, yatırma, ödeme gibi işlemleri kolaylıkla halledebilmeyi sağlayan banka, müşterilerinin güvenliği açısında Şekerbank ATM para yatırma limiti ve para çekme limiti gibi tedbirler almaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.