Ana SayfaKariyerFibabanka Staj Başvuru Tarihleri ve Detayları

Fibabanka Staj Başvuru Tarihleri ve Detayları

Türk Bankacılık sektöründe hizmet veren Fibabanka, yılın belli dönemlerinde staj başvurularını kabul ediyor. Peki başvurular ne zaman? Adaylarda hangi kriterler aranıyor?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka, Türk bankacılık sektöründe hizmet vermekte olan en yeni bankalardan biridir. Kurulduğu günden bu yana vermiş olduğu finans hizmetleri ile adından söz ettiren banka, sağlamış olduğu iş imkanları ile de ön plana çıkmaktadır.

Kendisine Fibabanka staj başvurusu yapan öğrencilerin bu başvurularını değerlendirmeye alan banka, yılın belirli dönemlerinde stajyer alımı gerçekleştirerek, temel bankacılık eğitimleri vermektedir. Bu sayede öğrencilere banka kariyer hedefleri doğrultusunda yardımcı olmaktadır.

>>> Bankaların Güncel Stajyer Alım İlanları Burada <<<

2020 Fibabanka Staj Başvuru Ne Zaman ve Nereden Yapılır?

2020 Fibabanka staj başvurusu, genellikle;

  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,
  • Fen – Edebiyat,
  • Mühendislik Fakülteleri,
  • Bankacılık ve Sigortacılık ile ilgili bölümlerde okuyan lisans öğrencileri tarafından yapılmaktadır.

Fibabanka, söz konusu bu bölümlerde okumakta olan 3 ve 4’üncü sınıf öğrencilerine bünyesinde staj yapma imkanı sağlarken, öncelikle bu öğrencilerin staj başvurularını değerlendirmeye almakta ve not ortalaması 2,75’in üzerinde olan öğrencileri bünyesine sahil etmektedir.

Fibabanka staj tarihleri, her yılın Haziran ve Eylül aylarını kapsarken, öğrenciler bu aylar içerisinde toplam 30 günlük staj programına dahil edilmektedir. Staj için başvuru tarihleri ise genellikle Mayıs ayları olarak belirlenmekte olup, başvurular online olarak yapılmaktadır. Başvurusu değerlendirmeye alınıp değerlendirme neticesinde işe alımı gerçekleştirilen öğrenci için ayrıca Fibabanka stajyer maaşları da ödenmektedir.

Fibabanka Staj Başvurusu Nasıl Yapılır? Gerekli Belgeler Nelerdir?

Kariyer planlamanın ilk basamağı olarak kabul edilen staj başvuruları, bazen bankalara göre değişiklik gösterebilmektedir. Öğrenciler bankaya staj başvurusunda bulunabilmek için öncelikle Fibabanka tarafından stajyer alımları yapıldığı dönemleri takip etmeleri gerekmektedir. Stajyer alımı yapılacağına dair ilan yayımlandığında kariyer siteleri üzerinden ya da Fibabanka’nın resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Öğrencilerden başvuru esnasında talep edilen tek belge ise CV’dir.

>>> Bankaların Güncel Stajyer Alım İlanları Burada <<<

Fibabanka Stajyer Maaşları

Fibabanka, bünyesinde görevlendirdiği stajyerler için, yürürlükteki kanun gereğince maaş ödemesi gerçekleştirmektedir. Yaklaşık olarak 1 ay boyunca banka bünyesinde çalışmakta olan stajyerler için, bankalara göre değişiklik gösteren bir ücret ödemesi yapılmaktadır. Fibabanka stajyer ücreti hakkında net bir bilgiye sahip değiliz.

Bu içerikte yer alan staj bilgileri; önceki dönemlerde staj yapan öğrenciler tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmıştır. 2020 yılı döneminde staj yapacak kişilerin, ilgili bankanın resmi internet sitesi üzerinden inceleme yapmasını tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.