Ana SayfaKariyerVakıf Katılım Staj Başvuru Tarihleri ve Detayları

Vakıf Katılım Staj Başvuru Tarihleri ve Detayları

Faizsiz bankacılık alanında hizmet veren Vakıf Katılım Bankası, yılın belli dönemlerinde staj başvurularını kabul ediyor. Peki başvurular ne zaman? Adaylarda hangi kriterler aranıyor?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıf Katılım Bankası, son zamanlarda oldukça popüler hale gelen ve tüketicilere daha çok avantaj sağlayan faizsiz bankacılık alanında faaliyet gösteren bankalardan biridir.

Vakıfbank bünyesinde vermiş olduğu hizmetlerin yanı sıra, bireylere sağlamış olduğu banka kariyer olanakları ile de bilinen banka, öğrenciler için de çeşitli staj programları hazırlayarak geleceğin bankacılarını yetiştirmektedir. Bu doğrultuda kendisine 20120 Vakıf Katılım staj başvurusu yapan öğrencilerin başvurularını değerlendirmeye alarak, uygun bulduğu öğrencileri bünyesine sahil etmektedir.

>>> Bankaların Güncel Stajyer Alım İlanları Burada <<<

2020 Vakıf Katılım Staj Başvuru Ne Zaman ve Nereden Yapılır?

Vakıf Katılım Bankası, hazırlamış olduğu Üniversiteli Stajyerler Projesi kapsamında, üniversitelerin ilgili bölümlerinde okumakta olan öğrenciler için staj ve istihdam olanakları sağlamaktadır. Projenin amacı, katılım bankacılığına ilgi duyan üniversite öğrencilerini geleceğin bankacıları olma yolunda yetiştirmek olurken, bu kapsamda öğrenciler tarafından 2020 Vakıf Katılım staj başvurusu yapılmaktadır.

Başvuru sonrasında değerlendirmeye alınan ve en sonunda banka bünyesine sahil edilen stajyerler, çalıştıkları süre zarfı boyunca temel bankacılık eğitimleri almakta ve bu sayede iş hayatına hazır bir şekilde başlamaktadır. Vakıf Katılım staj tarihleri genellikle banka tarafından belirlenirken, öğrencilerin başvurularını yılın her döneminde gerçekleştirebilmektedir.

Vakıf Katılım Staj Başvurusu Nasıl Yapılır? Gerekli Belgeler Nelerdir?

Kariyer planlama doğrultusunda Vakıf Katılım bünyesinde staj görmek isteyen öğrenciler, başvurularını bankanın kariyer sitesi üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

Başvuru yapmak adına banka tarafından herhangi bir tarih verilmezken, öğrenciler diledikleri zaman başvuru işlemlerini gerçekleştirebilmekte ve alım yapılacağı dönemlerde de değerlendirmeye alınarak, uygun görülmesi halinde banka bünyesine dahil edilmektedir.

Vakıf Katılım staj süresi dördüncü sınıfın sonunda kadar devam ederken, öğrenciler bir ayda en fazla 14 gün kadar işe gelebilmektedir. Ayrıca haftada en az 1 gün işe gelme şartı da aranmaktadır.

>>> Bankaların Güncel Stajyer Alım İlanları Burada <<<

Vakıf Katılım Stajyer Maaşları

Vakıf Katılım stajyer maaşları, sektörde faaliyet göstermekte olan diğer tüm bankalarda olduğu üzere stajyerler için ödenmesi gerekli olan bir maaştır. Yasalar gereği bankalar adına zorunlu hale getirilen Vakıf Katılım stajyer ücreti hakkında kesin bir rakam bilinmemekle beraber, sektörde genel olarak öğrencilere verilen ücretin 1000 TL civarında olduğu bilinmektedir. Bankanın stajyer maaşları hakkında net bir rakam öğrenmek isteyen öğrencilerin ise banka ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Bu içerikte yer alan staj bilgileri; önceki dönemlerde staj yapan öğrenciler tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmıştır. 2020 yılı döneminde staj yapacak kişilerin, ilgili bankanın resmi internet sitesi üzerinden inceleme yapmasını tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.