Ana SayfaKariyerYapı Kredi Bankası Staj Başvuru Tarihleri ve Detayları

Yapı Kredi Bankası Staj Başvuru Tarihleri ve Detayları

Bankacılık sektörünün köklü bankaları arasında bulunan Yapı Kredi Bankası, yılın belli dönemlerinde staj başvurularını kabul ediyor. Peki başvurular ne zaman? Adaylarda hangi kriterler aranıyor?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası, Türk bankacılık sektöründe yürütmüş olduğu faaliyetleri ile yer edinmiş olan bir bankadır. Kurulduğu günden bugüne sunmuş olduğu hizmetleri ile bilinen banka, öğrencilerin 2020 Yapı Kredi staj başvurusunu değerlendirmeye alarak, onlar için bünyesinde temelden kariyer imkanı sağlamaktadır. Öğrencilere hem okul zamanı hem de mezun olduktan sonra bankacılık alanında kariyer imkanı sunmaktadır. Peki staj başvuruları ne zaman yapılıyor? Yapı Kredi öğrencilerden hangi şartları istiyor?

>>> Bankaların Güncel Stajyer Alım İlanları Burada <<<

Öğrenciler bankacılık ile alakalı okumakta oldukları bölümlerde eğitimleri gereği staj yap zorunluluğuna sahiptir. Bu doğrultuda bazı bankalar da, yılın belirli dönemlerinde öğrencileri staj yapmak üzere işe alarak, temelden bankacılık eğitimlerini uygulamalı olarak vermekte ve çalışma azmini ve banka kariyer hedefini gördükleri öğrencileri mezun olduklarında bünyesine dahil etmektedir. Yap Kredi Bankası da bu bankalardan biridir.

2020 Yapı Kredi Bankası Staj Başvuru Ne Zaman ve Nereden Yapılır?

Yapı Kredi staj başvurusu, genellikle yılın iki farkı döneminde yapılmaktadır. Bu dönemler Kış Dönemi ve Yaz Dönemi olarak adlandırılırken, bu dönemlerde Yapı Kredi staj tarihleri değişiklik gösterebilmektedir. Tarihler hakkında bilgi edinebilmek için öğrencilerin kariyer sitelerindeki Yapı Kredi stajyer ilanlarını takip etmesi gerekmektedir.

Yapı Kredi Bankası öğrencilere staj imkanının yanı sıra Heroes Club ile de kariyer imkanı sağlamaktadır. Genellikle 3. Sınıf üniversite öğrencileri için sağlanan bu imkan, öğrencilere 1 yıllık bir program ile genç yetenek ve kişisel gelişim üzerinde kurulmaktadır.

Yapı Kredi Staj Başvurusu Nasıl Yapılır? Gerekli Belgeler Nelerdir?

Daha öğrencilik yıllarında iken kariyer planlama yaparak bankacı olmak ya da daha özeliyle Yapı Kredi bankasında kariyer yapmak isteyen öğrenciler, Yapı Kredi staj başvurusunu bankanın kariyer sitelerinde yayımlamış olduğu stajyer ilanları üzerine yapmaktadır. Banka tarafından stajyer alımları yapılacağı dönemlerde kariyer sitelerinde ilan yayımlanmakta ve başvurular bu şekilde alınmaktadır. Öğrencilerin başvuru esnasında ihtiyaç duyacağı tek belge ise CV olmaktadır.

>>> Bankaların Güncel Stajyer Alım İlanları Burada <<<

Yapı Kredi Bankası Stajyerlere Maaş Veriyor mu?

Yapı Kredi stajyer maaşları, hayata geçirilen son düzenlemenin ardından diğer bankalarda olduğu üzere zorunlu hale getirilen bir uygulamadır. Bankalar gönüllü ya da zorunlu olarak bünyesinde çalıştırdıkları stajyerler için belli bir ücret ödemek durumundandır. Bankaların genel olarak stajyerlerine vermiş olduğu ödemeler ortalama 1.000 Türk Lirası olup, Yapı Kedi Bankası stajyer ücreti hakkında net bilgi bulunmamaktadır.

Bu içerikte yer alan staj bilgileri; önceki dönemlerde staj yapan öğrenciler tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmıştır. 2020 yılı döneminde staj yapacak kişilerin, ilgili bankanın resmi internet sitesi üzerinden inceleme yapmasını tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.