Ana SayfaBankacılıkKuveyt Türk ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

Kuveyt Türk ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

Kuveyt Türk müşterilerin güvenliğini ön planda tutan bankalardan biridir. Bu doğrultuda uygulanan önlemler kapsamında Kuveyt Türk ATM para yatırma limiti ve Kuveyt Türk ATM para çekme limiti ne kadar?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt Türk, Türk bankacılık sektöründe belli bir yer edinmiş olan önemli bankalardan biridir. Türkiye genelindeki yüzlerce şubesi ile faizsiz bankacılık alanında çeşitli faaliyetler yürütmekte olan banka, ayrıca en yakın Kuveyt Türk ATM, internet bankacılığı, mobil bankacılık ya da bunun gibi çeşitli kanallar üzerinden hizmet vermektedir. Üstelik ATM’leri aracılığı ile şubelerde beklemeye gerek kalmadan tüm finansal işlemlerin yerine getirilmesini sağlayan banka, müşterilerinin güvenliği bakımından da Kuveyt Türk ATM para çekme limiti ve Kuveyt Türk ATM para yatırma limiti gibi uygulamalar gerçekleştirmektedir.

2019 Kuveyt Türk ATM Para Çekme Limiti

Kuveyt Türk Para çekme limiti, banka tarafından müşterilerin hesabında kalan parayı güvence altına almak üzere uygulanmakta olan bir önlemdir. Tüketiciler, bir gün içerisinde banka hesabındaki paranın belli bir kısmını çekebilirken, bu sayede olası bir dolandırıcılık durumuna karşı hesaptaki kalan parasını güvence altında tutabilmektedir. Bu doğrultuda banka tarafından uygulanmakta olan Kuveyt Türk günlük para çekme limiti 5 bin TL kadardır. Bahsi geçen limitin üzerinde para çekme işlemi için komisyon talep edilmektedir.

Kuveyt Türk ATM Para Yatırma Limiti

Kuveyt Türk, ATM’leri üzerinden gerçekleştirilen para yatırma işlemleri için de ayrıca bir limit uygulamaktadır. Kuveyt Türk ATM para yatırma limiti de, para çekme işlemlerinde olduğu üzere gerek müşteri açısından, gerekse de banka açısından güvenlik amacıyla getirilmektedir. Bu doğrultuda uygulanmakta olan Kuveyt Türk günlük para yatırma limiti ise 100 bin TL kadardır. Bahsi geçen bu limitin üzerinde para yatırabilmek için aradan 24 saat geçmesinin beklenmesi gerekmektedir. Diğer yandan ATM’ler üzerinden kendi döviz hesabına para yatırma işleminin limiti de 100 bin TL kadardır.

Kuveyt Türk Katılım Bankası ATM İşlem Ücretleri

Kuveyt Türk ATM en yakın cihaz üzerinden gerçekleştirilen bazı işlemler için banka tarafından ücret talep edilebildiği gibi, bazı işlemlerde ücretsiz olarak gerçekleştirilebilmektedir. Bankanın hangi işlemlerden ne kadar komisyon ya da ücret talep ettiğini öğrenmek için bankanın müşteri hizmetleri ile de iletişime geçebilmek mümkündür.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.