Ana SayfaDiğer İş İlanlarıSahil Güvenlik Komutanlığı İlkokul Mezunu Kamu Personeli Alımı!

Sahil Güvenlik Komutanlığı İlkokul Mezunu Kamu Personeli Alımı!

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılan kamu iş ilanları duyurusu ile yeni personel alımı gerçekleştirileceği bildirildi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılan kamu iş ilanları duyurusu ile yeni personel alımı gerçekleştirileceği bildirildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Yeni Personel Alımı Detayları

Sahil Güvenlik Komutanlığı’na Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı tarafından bir kamu personeli alımı duyurusu yapıldı. İlgili kurumun yaptığı duyuruda iş ilanları ile ilgilenen ve kamu personeli olmak isteyen kişilerin açık pozisyon için başvuru yapabilecekleri belirtildi. İlkokul mezunlarının kamu personel alımı iş başvurusu yapabildiği pozisyonun meydancı olarak nitelenen genel alan temizlik görevlisi olduğu, ilgilenen kişilerin arasından yapılacak seçimle 1 kişinin devlet personeli temizlik görevlisi olarak istihdam edileceği, adayların ilkokul mezunu olmasının personel alımı iş başvurusu yapmak için yeterli olduğu belirtildi. Sahil Güvenlik meydancı kamu personeli ş başvuruları İzmir Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından kabul ediliyor. Başvuru sahipleri arasından yapılacak değerlendirme neticesinde kamu temizlik personeli olarak şe alınacak olan yeni personel Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı – Bayraklı – İzmir adresinde görev yapacak.

Kamu Temizlik Personeli Alımı İş Başvuruları

Kariyer planına devlet bünyesinde temizlik görevlisi olarak devam etmek isteyen kişiler İzmir Çalışma ve İş Kurumu’na başvuru yapacaklar. Adaylar arasında kimin işe alınacağı 5 Mart 2019 tarihinde Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı – Bayraklı – İzmir adresinde düzenlenecek olan kura çekimi ile belirlenecek. Kura çekimi noter huzurunda gerçekleşecek. Kura çekimini isteyen başvuru sahipleri de izleyebilecekler.

Bu iş ilanı ilk olarak kamuilan.dpb.gov.tr’de yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kamuilan.dpb.gov.tr/ilanDetay.aspx?e317c6a6-ab40-44a8-ab36-e9db17088304&kk=10010

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.