Ana SayfaBanka İş İlanlarıQNB Finansbank İş Geliştirme Yetkilisi Personel Alımı Yapıyor!

QNB Finansbank İş Geliştirme Yetkilisi Personel Alımı Yapıyor!

QNB Finansbank banka iş ilanları dahilinde yaptığı duyuruda yeni personel alımları yapacağını bildirdi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank banka iş ilanları dahilinde yaptığı duyuruda yeni personel alımları yapacağını bildirdi.

QNB Finansbank İş Geliştirme Yetkilileri Arıyor

QNB Finansbank banka personel alımları yapacağı pozisyonun İş Geliştirme ve Proje Yönetimi Yetkili olduğunu, bu pozisyona banka iş başvurusu yapacak olan adayların hangi özellikleri taşıması gerektiğini, başvuruların hangi tarihe kadar yapılabildiğini, yeni personellerin üstlenecekleri görevleri ayrıntılı bir şekilde bildirdi. Buna göre banka iş ilanları için başvuru yapan kişilerin üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren lisans bölümlerini bitirmiş olması, iş geliştirme, pazarlama ve ürün yönetimi konularında en az 2 yıl deneyimli olması, ileri seviyede İngilizce biliyor olması, analitik düşünce yapısı gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, yenilikçi ve araştırmacı olması, erkek adayların askerlikle bir ilişkilerinin kalmamış olması gerekiyor.

QNB Finansbank Yeni Personel İş Başvuruları

QNB Finansbank iş başvurusu yaparak bankacılık sektöründe kariyer planlarına devam etmek isteyen kişiler işe alımları sağlandığı takdirde Tarım Bankacılığı ürünlerinin yönetimi, pazarlaması, Pazar araştırmalarının yapılması, müşterilerin ihtiyaçlarının tespit edilmesi, yeni ürünlerin ve kanalların müşteri ihtiyaçlarına göre geliştirilmesi ve iyileştirilmesi, belirlenen stratejiler ve hedeflere uygun şekilde fiyatlandırma yapılması, hedeflenen bütçelerin tutturulması için kampanyalar tasarlanması ve hayata geçirilmesi, doğru iletişim ve doğru pazarlama planlarının oluşturularak uygulamaya alınması gibi görevler alacaklar. QNB Finansbank iş başvuruları ilgili departman tarafından 3 Mart 2019 tarihine kadar kabul ediliyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/qnb-finansbank-anonim-sirketi-is-gelistirme-ve-proje-yonetimi-yetkilisi-2221928

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.