Ana SayfaDiğer İş İlanlarıMEB Sözleşmeli Kamu Personel Alımları Duyurusu Yapıldı!

MEB Sözleşmeli Kamu Personel Alımları Duyurusu Yapıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı kamu iş ilanları kapsamında yaptığı duyuruda sözleşmeli olarak çalışacak personeller aradığını bildirdi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Milli Eğitim Bakanlığı kamu iş ilanları kapsamında yaptığı duyuruda sözleşmeli olarak çalışacak personeller aradığını bildirdi.

MEB Sözleşmeli Bilişim Personelleri Arıyor

Milli Eğitim Bakanlığı kamu personel alımları çerçevesinde sözleşmeli olarak görev yapacak bilişim personellerini ilgilendiren başvuru ve sınav kılavuzu yayınlandı. Yayınlanan kılavuzda sözleşmeli olarak istihdam edilecek olan yeni kamu personellerinde aranan özellikler, başvuru sürecinin nasıl işleyeceği, başvuru yapacak olan adaylarda aranan özel ve genel şartların neler olduğu, belirtildi. Kamu iş ilanları kapsamında olan duyuruda adayların öncelikle 2017 ve 2018 yıllarında düzenlenen KPSS’ye girmiş ve KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Ayrıca 657 sayılı kanunda belirtilen devlet memurluğu için gereken şartları yerine getiriyor olmaları, 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin duyuruda belirtilen fakültelerinden mezun olmaları, güvenlik araştırmasında bir sorunla karşılaşılmayacak olması, bilgisayar ağ yönetimi ve donanım konularında bilgi sahibi olmaları, güncel programlama dillerinden en az iki tanesini bilmeleri ve bunu belgeleyebilecek olmaları da gerekiyor.

MEB Sözleşmeli Bilişim Personeli İş Başvuruları

Kariyer planları arasında milli Eğitim Bakanlığı’nda sözleşmeli devlet memuru olarak çalışmak da bulunan adaylar için MEB tarafından 15 Nisan 2019 – 19 Nisan 2019 tarihleri arasında sözlü sınav düzenlenecek. Sınav başvuruları 18 Mart 2019 – 22 Mart 2019 tarihleri arasında meb.gov.tr ya da personel.meb.gov.tr adresinden online olarak yapılacak. Adaylar arasından kimlerin sözlü sınava girmeye hak kazandığı 10 Nisan 2019 tarihinde yine online olarak duyurulacak.

Bu iş ilanı ilk olarak kamuilan.dpb.gov.tr’de yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kamuilan.dpb.gov.tr/ilanDetay.aspx?05559513-76be-4f6b-9328-dfae5b4baecf&kk=40

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.