Ana SayfaBirikim & YatırımGaranti Bankası Yatırım Fonları

Garanti Bankası Yatırım Fonları

Garanti Bankası Yatırım Fonları’ndan ilki olan Smart Fonlar, yurtiçi ve yurtdışındaki fırsatları sizin için takip eder. Detaylar Bankaciyim.net'te!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası, bankacık alanı sektörünün başını çeken bankaların ikinci özel bankası konumda yer almaktadır. 1946 yılında faaliyet göstermeye başlayan Garanti Bankası yurt içinde 984, Lümsemburg ve Malta’da birer tane, Kıbrıs’ta 6 tane olmak üzere birçok şubede hizmet vermektedir. 12,6 milyondan fazla müşterisi olan Garanti Bankası müşterilerin ve toplumun ihtiyaçları doğrultusunda ilerleyerek insanlara ve teknolojiye de yatırım yapmaktadır. Sürdürülebilir enerji konusunda destek vererek de toplumsal bilinci geliştirmiştir. Yaptığı yatırımlarla birçok projeyi kalkındıran Garanti Bankası Yatırım Fonlarıyla öne çıkmaya başlamıştır.

Garanti Bankası Yatırım Fonları

Garanti Bankası Yatırım Fonları; repo, sermaye piyasası ve hisse senedi araçlarıyla müşterisine fon desteği sağlamak Garanti Bankası’nın amaçlarından bir tanesidir. Bu yatırım fonları arasında SMART Fonlar, Katılım Fonları, Para Piyasası ve Kısa Vadeli Fonlar, Osmanlı Altın Fonu, Garanti’de Yatırım Fonu bunları oluşturmaktadır. Garanti Bankası Yatırım Fonları’ndan ilki olan Smart Fonlar, yurtiçi ve yurtdışındaki fırsatları sizin için takip eder.  Orta ve uzun vadeli yatırımlarda yüksek getiri getirmeyi hedefler. Sadece Türk hisse senedi ve tahvillerine değil yurtdışındaki çeşitli ülkelerdeki varlıklara yatırım yapılabilmektedir. Garanti Bankası Yatırım Fonları’nın ikincisi, Katılım Fonu’dur. Katılım fonları, faiz kazancı sağlamayan para ve sermaye araçlarıyla sağlanan fonlardır. Kira sertifikaları, katılma hesapları, altın ve kıymetli madenler vb. gibi araçlarla oluşturulan yatırım fonlarından bir tanesidir.

Garanti Bankası Yatırım Fonları’nın diğer yatırım fonları ise Osmanlı Altın Fonu ve Garanti’de Yatırım Fonu’dur. Osmanlı yatırım fonları birikimlerini altın olarak değerlendirmek isteyen müşterilere sunulmuş bir yatırım kanalıdır.  Garanti’deki yatırım fonları, fon yöneticileriniz tarafından etkin bir şekilde yönetilerek olası riskleri azaltarak yüksek getiriyi hedefler. Üstelik yatırım fonları için ekstra hesap açma gereği duymuyorsunuz. Bu dört yatırım fonunun yanında Özel Sektör Borçlanma Fonları, Borçlanma Araçları Fonları, Fon Sepeti Fonları, Hisse Senedi Yoğun Fonlar ve Emtia Fonları da yer almaktadır. Özel sektör borçlanma fonları, fon portföyünün en az %80’inin devamlı olarak özel sektör borçlanma araçlarına yatırılmasıdır. Borçlanma araçları fonları, kendinize en uygun aracı seçerek yatırımları Garanti Bankası fon yöneticilerinin değerlendirmesi ile yatırıma gidilmesidir.  Son olarak Emtia fonları ise dünya piyasasındaki altın fiyatlarını, gelişmelerini fon yatırımcısına bildirerek altına paralel getiri elde etmeyi amaçlamaktadır. Yatırım fonlarınızın performansını İnternet şube üzerinden takip edebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.