Ana SayfaBanka İş İlanlarıING Bank Dönemsel Üst Düzey Yönetici Asistanı Arıyor!

ING Bank Dönemsel Üst Düzey Yönetici Asistanı Arıyor!

ING Bank tarafından banka iş ilanları ile yapılan bilgilendirmede Üst Düzey Yönetici Asistanı arandığı duyuruldu.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank tarafından banka iş ilanları ile yapılan bilgilendirmede Üst Düzey Yönetici Asistanı arandığı duyuruldu.

ING Bank Dönemsel Çalışacak Personeller Arıyor

ING Bank banka personel alımları ile dönemsel olarak görev yapacak Üst Düzey Yönetici Asistanı ihtiyacı olduğunu bildirdi. Banka iş başvurusu yaparak işe alınacak olan yeni personeller ING Bank Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcısı’na bağlı olarak çalışacak. 1 yıl süreyle görev yapacak olan yeni Üst Düzey Yönetici Asistanı’nda aranan özelikler ve nitelikler de belirtildi. Buna göre üniversitelerde 4 yıllık lisans eğitimi almış, daha önce en az 2 yıl yönetici asistanı olarak görev yapmış ve deneyimli, yazılı ve sözlü olarak ileri seviyede İngilizce bilen, Microsoft Office uygulamalarına hakim kişiler ING Bank’a iş başvurusu yaparak kariyer planlarına bankacılık sektöründe devam edebiliyorlar. ING Bank iş ilanları duyurusunda başvuru sahiplerinin işe alındıktan sonra hangi görevlerde bulunacağını da detaylı olarak bildirdi.

ING Bank Üst Düzey Yönetici Asistanının Görevleri Nelerdir?

Banka iş ilanları kapsamında olan ING Bank’ın bu personel alımlarına başvuru yapan ve işe alımı sağlanan yeni personeller üst yönetim ile yakın temasta çalışacaklar. Adayların zaman yönetiminde başarılı, organizasyon ve planlamada becerikli, sorun çözme yeteneği olan, toplantı ve görüşmeleri organize edebilecek, ulaşım, konaklama ve seyahat organizasyonları yapabilecek, rapor ve sunum hazırlayabilecek kişiler olması gerekiyor. ING Bank ilgili pozisyon için iş başvurularını 2 Mayıs 2019 tarihine kadar kabul ediyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/ing-bank-a-s-ust-duzey-yonetici-asistani-donemsel-2254848

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.