Ana SayfaSigortaVIP Kasko Sigortası Nedir?

VIP Kasko Sigortası Nedir?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

VIP Kasko Sigortası ile 10 yaşından küçük araçlarınızı trafik kazalarına; yangın, grev, lokavt, halk hareketleri ve terör sonucunda oluşabilecek zararlara; deprem, sel, su baskını gibi doğal afetlere ve hırsızlık olaylarına karşı güvence altına alabilirsiniz.

Ayrıca kurallara uygun olmadan veya yetkili olmayan kişiler tarafından çekilen aracınıza gelen zararlar ile sigara ve benzeri maddelerin teması ile meydana gelen yangın dışındaki zararlar da otomatik olarak VIP Kasko Sigortası ile güvence altındadır.

Aracınızın hasarından “eskime payı” düşülmez, hasarınız tam olarak ödenir. Hasar sonrası eksilen sigorta bedeliniz herhangi bir ek tazminat ödemenize gerek kalmadan otomatik olarak başlangıçtaki sigorta bedeline yükseltilir. VIP Kasko Sigortası ile bir yıllık sigorta süresi boyunca aracınızın değerinde meydana gelebilecek artışları enflasyona karşı koruyabilirsiniz.

VIP Kasko Sigortasının Diğer Avantajları Nelerdir?

  • Anlaşmalı Servis Uygulaması

Kaza sonrası yetkili servislerimizde tamir edilen aracınızı hiçbir ücret ödemeden teslim alabilirsiniz.

  • Ferdi Kaza Koltuk Sigortası

Kendinizi ve aracınızda seyahat eden yolcuları meydana gelebilecek kazalarda; yaşam kaybı, sürekli sakatlık hali ve eğer isterseniz tedavi giderleri için yüksek limitler dahilinde güvence altına alabilirsiniz.

  • İhtiyari Mali Sorumluluk Sigortası 

Aracınızla diğer kişilere verebileceğiniz can ve mal zararlarında; trafik sigortasının teminat limitlerinin üzerinde kalan kısmı yüksek limitler altında güvence altına alabilirsiniz.

  • Hukuksal Koruma Sigortası

Meydana gelebilecek bir trafik kazasında taraf olduğunuz hukuksal uyuşmazlıkların giderilmesi aşamasında vekalet ücreti, dava masrafları, danışmanlık ücreti, hakem ücreti, teminat akçesi, icra masrafı, temyiz, karar düzeltme, ihtarname çekimi, dilekçe yazımı ve cevapları ile ilk dava masrafları avansından doğacak maddi zararlarınızı güvence altına alabilirsiniz.

  • VIP Kasko Sigortası ile Evinizi de Güvence Altına Alabilir Misiniz?

Dilerseniz VIP Kasko Sigortası ile evinizi ve içindeki eşyaları da oluşabilecek rizikolara karşı güvence altına alabilirsiniz. Hem aracınızı hem evinizi tek bir poliçe ile sigortalayarak kazançlı çıkarsınız.

  • Prim Tutarınızı Nasıl Ödeyebilirsiniz? 

Primlerinizi, yapmış olduğunuz seçime göre, sigorta başlangıcında sadece bir defada peşin olarak veya bir peşin 5 taksit halinde ödeyebilirsiniz.

VIP Kasko Sigortasındaki İndirimler Nelerdir?

  • Meslek İndirimi

Ücretli veya emekli iseniz VIP Kasko Sigortası primlerinizde %5 oranında indirimden yararlanabilirsiniz.

  • Askeri Personel İndirimi

Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu veya emeklisi iseniz %10 oranındaki askeri personel indiriminden yararlanabilirsiniz.

  • Alarm ve İmmobilizer İndirimi

Araca monte edilmiş çalışır durumda alarm cihazına veya otomatik/elektronik kilitleme (immobilizer) sistemine sahipseniz %5 oranındaki indirimden yararlanabilirsiniz.

  • 5 Yıllık Ehliyetli Sürücü İndirimi

Aracınız en az 5 yıllık ehliyete sahip sürücüler tarafından kullanılıyorsa, aracınızın VIP Kasko Sigorta primlerinde %5 oranında indirimden yararlanabilirsiniz.

  • Hasarsızlık indirimi

Sigortalı aracınızda poliçe süresi içinde hasar olmadığı takdirde yıllık VIP Kasko Sigortası primlerinde %30’dan %60’a kadar değişen oranlarda indirimden yararlanabilirsiniz.

  • Araç Çokluğu İndirimi

11 ya da daha fazla araçtan oluşan bir filonuz var ise VIP Kasko Sigortası priminizde %12,5 ile %30 arasında değişen oranlarda indirimden yararlanabilirsiniz.

  • Trafik Yoğunluğu İndirimi

Aracınızın İstanbul, Ankara ve İzmir dışındaki illerin plakasını taşıması durumunda %5’den %12.5’e kadar değişen oranlarda indirimden yararlanabilirsiniz.

  • Peşin Ödeme İndirimi

Poliçe primizi peşin ödemeniz halinde %10’lik indirim olanağından yararlanabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.