Ana SayfaKredilerAraba İpotekli (Rehinli) Kredi En Kolay Nasıl Alabilirsiniz?

Araba İpotekli (Rehinli) Kredi En Kolay Nasıl Alabilirsiniz?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İpotekli kredi nedir? Araba ipotekli kredi nedir? Araba ipotekli kredi alabilir miyim? Şeklinde sorularla ve isteklerle bankalardan arabanız vasıtasıyla kredi alıp alamayacağınızı merak ediyor ve cevap arıyorsanız tüm yanıtlar Bankaciyim.net’te! Sizler için önce ipotekli kredinin ve araba ipotekli kredinin ne olduğunu açıkladıktan sonra araba ipotekli krediyi nasıl alacağınızı kısaca açıklayacağız.

İpotekli kredi, bankalara kredi başvurusunda bulunurken teminat olarak bir konutu göstermeniz ve ona dayanarak kredinizi çekmenize olanak sağlayan bir kredi şeklidir. Aklınıza şu soru gelebilir sadece konut ile mi ipotek yapabiliyoruz? Bu durumda işin içine araba ipotekli kredi girmektedir.

Araba İpotekli (Rehinli) Kredi En Kolay Nasıl Alabilirsiniz?

Araba ipotekli kredi ise yüksek tutarlı ihtiyaçlarınız için arabanızı rehin göstererek yapabileceğiniz teminatlı kredi şeklidir. Konut yerine arabanızı ipotek ettirerek kredinizi çekip kullanma imkanına sahip oluyorsunuz. Yani evet, araba ipotekli kredi alabilirsiniz. Banka bunun için sizden yine belirli şartlar istemektedir.

Arabanızı teminat olarak gösterdiğiniz için banka çoğu zaman sizden kefil istemeyecektir. Çünkü zaten geri ödeme yapmasanız da verdiği krediyi temin edebileceği bir güvencesi bulunmaktadır. Bankalar arabanızı ipotek altına almadan önce de kredi kullanımına uygunluğuna da bakmaktadır. Aracınızın üzerinde başka bir ipotek var ise ipotek altına alınması uygun karşılanmamaktadır.  İpotek altına alınabileceği uygun görülürse ne kadar kredi kullanabileceğiniz ve hangi vadelerde kredi kullanabileceğiz kararı veriliyor.

Karşılıklı onaydan sonra ise kredinizi çekip kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Araba ipotekli kredi ile ilgili daha fazla detay öğrenmek için çalışmak istediğiniz bankalara müracaat edebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.