Ana SayfaSigorta İş İlanlariCigna Finans Emeklilik ve Hayat Bir Çok İlde Satış Danışmanları Arıyor!

Cigna Finans Emeklilik ve Hayat Bir Çok İlde Satış Danışmanları Arıyor!

Cigna Finans Emeklilik ve Hayat AŞ birçok ilde Sigorta Danışmanı alımı yapacağını sigorta iş ilanları ile duyurdu.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Cigna Finans Emeklilik ve Hayat AŞ birçok ilde Sigorta Danışmanı alımı yapacağını sigorta iş ilanları ile duyurdu.

Cigna Finans Emeklilik ve Hayat Sigorta Danışmanı Alımları Başladı

Sigorta personel alımları kapsamında Cigna Finans Emeklilik ve Hayat AŞ tarafından yapılan duyuruda Emeklilik ve Sigorta Danışmanı olarak görev yapacak yeni personellere ihtiyaç olduğu bildirildi. Firma yaptığı duyuruda sigorta iş başvurusu yapacak olanlarda aradığı tüm özellikleri de belirterek yeni personellerin görevlerinden bahsetti. Kariyer planları içinde sigortacılık alanında yükselmek de olan adaylar bu duyuruya başvuru yapabiliyorlar. Adayların insanlarla iyi iletişim kurabiliyor olması, Bireysel Emeklilik, Hayat Sigortası ve Ferdi Kaza Sigortası ürünlerini müşterilere satabilecek olması, ekip çalışmasına yatkın olması, en az 2 yıllık ön lisans bölümü mezunu olması, yoğun çalışma temposunda satış hedeflerine göre çalışabilecek olması, ikna yeteneğinin gelişmiş olması, tercihen Bireysel Emeklilik Aracıları Lisansı’na sahip olması ve erkek adayların askerlik görevini yapmış olması isteniyor.

Sigorta Satış Danışmanlarının Görevleri Neler Olacak?

Cigna Finans bünyesinde çalışmak üzere iş ilanları dahilindeki bu duyuruya başvuran kişiler Bireysel Emeklilik, Hayat Sigortası ve Ferdi Kaza Sigortası ürünlerinin satışından sorumlu olurken, diğer yandan QNB Finansbank müşterilerine satış gerçekleştirecekler. Yeni personeller ayrıca kurumsal ve bireysel sigorta ürünleri için üretim rakamları gerçekleştirmek görevini de alacaklar. İşe alımlar İstanbul – Bolu – Bilecik – Kocaeli – Zonguldak – Sakarya – Düzce – Karabük illerinde gerçekleşecek olup, 16 Mayıs 2019tarihine kadar başvurular kabul edilecek.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/cigna-finans-emeklilik-ve-hayat-a-s-emeklilik-ve-sigorta-danismani-2083825

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.