Ana SayfaKariyerYeni Mezunlar için Linkedin Neden Önemli?

Yeni Mezunlar için Linkedin Neden Önemli?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte sosyal medya araçlarının kullanımı da artıyor. Şirketlerin sosyal medya araçlarını kullanım oranları her geçen gün yükseliyor. Bankalarda da hem Facebook, Instagram ve Twitter ağlarını hem de Linkedin ağlarını güncel tutuyor.

Sosyal medya ağları artık araç olmaktan çıkıp amaç olma yolunda ilerliyor. Tüm şirketlerde hemen hemen tüm sosyal ağlarını güncel tutmak için var gücüyle çalışıyor. Bu sosyal ağlardan biri de linkedin. Peki Linkedin Nedir? Linkedin hakkında bilgi sahibiyseniz doğru kullanıyor musunuz?

Linkedin Nedir?

Yeni Mezunlar için Linkedin Neden Önemli? - Bankacıyım
Linkedin Nedir?

Linkedin kullanımının asıl amacı iş arayan ve iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin rahat bir şekilde iş başvurularını yapabilmeleri, kendilerine CV hazırlayabilmeleri ve şirketlerin İnsan Kaynakları ile birebir iletişim kurabilme fırsatlarını yakalayabilecekleri sosyal ağdır.

Yeni Mezunlar için Linkedin Neden Önemli?

Yeni Mezunlar için Linkedin Neden Önemli? - Bankacıyım
Yeni Mezunlar için Linkedin Neden Önemli?

Eğer iş arıyorsanız Linkedin kullanmanız gerekiyor. İşinde tecrübeli olan insanlarla doğrudan iletişim kurabileceğiniz Lİnkedin çok sayıda kariyer sitelerinden çok daha iyi bir araçtır.

Rekabet, iş dünyasında strateji geliştirmeye imkan sağlar. Yer aldığınız sektörde piyasa analizi gerçekleştirip, iş stratejinizi belirleyebilir, çok daha fazla kişiyi tanıma fırsatı sağlayabilirsiniz. Aklınızda yer alan çok sayıda sorunun cevabını bulabilirsiniz. Örnek verecek olursak; A Firmasının 1 sene öncesinde neler yaptığını, nasıl büyüme performansı gösterdiğini, hedeflerinin neler olduğunu, firmanın kendini geliştirmek için hangi yolları izlediğini, çok daha fazla kişiye erişmek içi projelere katılıp katılmadıklarını öğrenebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.