Ana SayfaBankacılık2019'da Ev Kredisi Şartları Değişti mi?

2019’da Ev Kredisi Şartları Değişti mi?

2019'da Ev Kredisi Şartları Değişti mi? Bankalar Konut Kredisi Başvurusu Yapacak Müşterilerinden Neler Talep Ediyor?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Kirada oturmaktan bıkmış insanlar için ya da geleceğe yatırım yapmak isteyen kişiler için, ev almak ideal bir yatırım çeşididir. Eskisi kadar alım gücü zor olmayan ev alma konusunda, her bütçeye uygun olanaklar mevcuttur. Bir birikime sahip olmayanlar için ev kredisi seçenekleri ve geri ödeme şartları son zamanların en büyük kolaylıkları arasındadır.

Nasıl bir ev alacağınıza karar verdiniz, sıra evi nasıl alacağınıza geldi. Size sunulan kredi seçenekleri sayesinde çok düşünmeden hemen evinizi almanız mümkün. Bütçenize uygun kredi seçenekleri ile herkes yeni bir ev sahibi olabilir. Ancak kredi çekmeden önce ciddi bir araştırma yapmalısınız. Güvenilir bankalar olduğu gibi yanlış bir tercih sonucunda kötü sonuçlarla da karşılaşabilirsiniz. Kredi şartlarını öğrenip sizin için en uygununu seçtikten sonra, bankalarla görüşmeye gidebilirsiniz.

Ev Kredisi Şartları Nelerdir?

Ev kredisi şartları, bankadan bankaya değişiklik gösterdiği gibi bankalar tarafından ortak olarak alınan kararlar da vardır. Her kredi çekme şartında olduğu gibi ev kredisi şartları arasında da en önemli şart: 18 yaşında ya da 18 yaşını bitirmiş olmak gerekmektedir. Bir diğer şart da gelir düzeyinizin belli bir ortalamanın üstünde olmasıdır. Ayrıca maaş ve maaş harici gelir belgeleri ile birlikte geçmiş döneme ait tüm ödeme bilgileri gereklidir. Kredi notunuzun yüksek olması da bir avantajdır.

Görüştüğünüz bankalar ile anlaşmaya vardıktan sonra, şartlar her iki taraf için de uyuyorsa; bankalar muhakkak bir geri dönüş yapmaktadır.

Şayet şartlardan biri bile uymuyorsa, bankalar olumsuz da olsa bir dönüş yapar. Bankaların size olumlu dönüş yapmasını istiyorsanız, geçmişe ait referanslarınızın kuvvetli ve güvenilir olması gerekmektedir. Bu hem sizin için hem de bankalar için önemlidir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.