Ana SayfaBankacılıkKredi İle Cep Telefonu Nasıl Alınır?

Kredi İle Cep Telefonu Nasıl Alınır?

Kredi İle Cep Telefonu! Kredi ile Cep Telefonu Nasıl Alınır? Hangisi Daha Avantajlı? Faiz Oranları Nasıl? Detaylar için...

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kredi ile Cep Telefonu Nasıl Alınır?

Cep telefonlarına gelen kredi kartı ile taksitli alım yasağından sonra vatandaşlar çeşitli yollarla cep telefonlarını taksitli bir şekilde almaya başladı. Bu yöntemlerden biri de kredi ile cep telefonu satın alma yöntemi olarak biliniyor.

Şöyle ki bunun için iki farklı yöntem olabilir. Birincisi telefonu satın alacağınız markette bulunan anlaşmalı bankalar ve kredi kuruluşlarından o anda kredi kullanmak; ikincisi ise telefon satın almaya karar verdikten sonra bankalardan herhangi bir kredi yöntemi ile (ihtiyaç, tüketici vs.) kredi çekip telefonu nakit almaktır. Daha sonrasında ise kredi kartına taksitle telefon almış gibi kredinizi taksit taksit ödersiniz.

Hangisi Daha Avantajlı?

Bu sorunun cevabını şu bankadan veya bu kredi kuruluşundan diye cevaplayamayız ne yazık ki. Bankaların ve kredi kuruluşlarının faiz oranları, çekilen kredi, vade ve ödeme yöntemine göre değişiklik göstermektedir. Bu yüzden kredi ile telefon satın alma işlemini gerçekleştirmeden önce mutlaka faiz oranları hakkında bir araştırma yapmalısınız. Bu şekilde en karlı çıkacağınız banka veya kredi kuruluşunu seçmeniz muhtemeldir. Ne yazık ki eskisi gibi peşin fiyatına taksitli telefon satın almak artık mümkün değil. Bunun yanı sıra şöyle bir avantajdan bahsedebiliriz: teknoloji marketlerinde bulunan banka ve kredi kuruluşlarından kredi çekmek, bankalardan özel olarak kredi çekme işlemine göre daha basit ve daha hızlı gerçekleşir. Zaten marketlerde bulunma sebepleri bu işlemi daha hızlı gerçekleştirebilmektir. Fazla uğraşmayayım 50 lira 100 lira daha fazla vereyim sorun olmaz derseniz, buralardan işinizi kısa bir süre içerisinde halledebilirsiniz.

Faiz Oranları Nasıl?

Maalesef faiz oranları çok yüksek. Bu işten en karlı bankalar çıktı diyebiliriz. Olan her zamanki gibi vatandaşa olmakta. Örnek vermek gerekirse kredi çekip telefon satın alma işlemi için 2000 liralık bir telefona 12 ayda 200-250 lira faiz ödemek gerekmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.