Ana SayfaKredilerHer Bütçeye Uygun TEB Konut Kredileri

Her Bütçeye Uygun TEB Konut Kredileri

TEB Konut Kredileri ve faiz oranları müşterilerini yine mutlu ediyor! Çeşitli ödeme seçenekleri, uygun faiz oranları ev sahibi olmak isteyenleri mutlu ediyor. Detaylar…

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ev sahibi olmak isteyenlere özel bol seçenekleri fırsatlar sunan Türk Ekonomi Bankası (TEB), her müşterisini düşünüp, çeşitli ödeme planları sağlıyor. TEB konut kredileri ile isteyenler ödemelerine geç başlayabilirken, isteyenler ise dönemsen ödeme yapabiliyor, isteyenler ara ödeme yapabiliyor. Peki Nasıl Bunlar?

  • Her Şey Dahil Konut Kredisi

TEB, Konut Kredisi kullanımı sırasında ortaya çıkacak dosya masrafı, vergiler gibi masrafları da krediye dahil edip, tüm masrafları uzun vadeye yayarak rahatça ödemek mümkün. Sigortası masrafları, ekspertiz ücreti, ipotek masrafları müşterinin önüne ayrıca getirilmiyor. TEB Konut Kredisi’nin içine tüm masraflar dahil ediliyor ve Her Şey Dahil Konut Kredisi ortaya çıkıyor.

  • Al – Kirala Konut Kredisi

Al – Kirala Konut Kredisi seçeneği ile müşteriler, kullandığı krediyle aldıkları evi kiraya verip, kira gelirleriyle de kredi geri ödemelerini uzun vadede sıkıntıya girmeden ödeyebiliyorlar.

Katılımcılar, Esnek Kademeli Konut Kredisi sayesinde kendi bütçe ve harcamalarına göre ödeme seçeneklerini belirleyerek rahat bir şekilde uygun faiz ve uzun vade avantajlarıyla kredilerini geri ödeme seçeneklerine sahipler.

Müşteriler, normalde alacakları konut değerinin %75’ine kadar kredi alabiliyorlar. Ancak müşterilerin ellerindeki sermaye miktarı kalan kısmı tamamlamaya yetersiz ise TEB, %100 Konut Kredisi ile kalan %25’lik kısmı da nakit karşılığı ya da müşteriye ait ikinci bir gayrimenkul ipoteği karşılığında katılımcının eksik olan %25’lik kredisini de tamamlıyor.

  • Anapara Ertelemeli Konut Kredisi

Anapara Ertelemeli Konut Kredisi ise TEB Konut Kredileri kapsamındaki bir diğer sistem. Müşteriler konut kredilerini alıp, anapara ödemelerine 36 ay sonra başlama imkanına sahip. Bu sistemin amacı, ilk taksitlerdeki faiz yükünü azaltmak. Müşteriler, Anapara Ertelemeli Konut Kredisi ile 36 ay boyunca yalnızca faiz ödemesi yapıyorlar. Faiz ödenen bu 36 aylık dönemden sonra anapara ödemesine başlanıldığı zaman da yapılacak ödeme planı anapara ertelemesi yapılan dönemle aynı oluyor.

  • Dönem Ödemeli Konut Kredisi

Dönem Ödemeli Konut Kredisi seçeneği ile kullanılan konut kredisi müşterinin ekonomik durumuna göre 2 ya da 3 ayda bir ödemeli olarak taksitlendirilebiliyor.

Müşteri, Kademeli Azaltan Konut Kredisi ve Kademeli Artan Konut Kredisi ile hayatının ilerleyen dönemlerinde yapacağı harcamaları, ekonomik durumunu dikkate alarak düşük taksitlerle başlayıp ilerde artırma ya da yüksek taksitlerle başlayıp ilerde düşürme gibi imkanlara da sahip oluyor.

  • Ara Ödemeli Konut Kredisi

Ara Ödemeli Konut Kredisi ile de eline bir miktar para geçen müşteri kredisinin bir bölümünü kapatıp ödemelerini azaltabilme ya da kısaltabilme avantajlarına da sahip.

Molalı Konut Kredisi ile yıl içinde istenilen 2 ay kredi ödemeye ara verilebiliyor. Üstelik gecikme faizi de uygulanmıyor bu sistemde.

TEB Konut Kredileri’nden yararlanmak için ise gerekli belgeleri bir araya getirip TEB şubelerine giderek en uygun konut kredisi seçeneğinden yararlanılabiliyor. Gerekli belgeler, faiz oranları ve daha detaylı bilgiler için TEB internet sitesi ya da en yakın TEB şubesi ziyaret edilebilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.