Ana SayfaBirikim & YatırımAkbank Esnek Birikim Hesabı

Akbank Esnek Birikim Hesabı

Akbank Esnek Birikim Hesabı! Esnek Birikim Mevduat Hesabı İle Birikimlerinizi Yalnızca Türk Lirası Olarak Yapmıyorsunuz! Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Esnek birikim yapabilmeniz için sadece hesabınız olması gerekmiyor. Kredi kartı ile de vereceğiniz talimat üzerine esnek ve düzenli birikim yapabilirsiniz. Bunu gerçekleştirebilmeniz için altın, döviz gibi birikim araçlarından istediğinizi kullanabilirsiniz. Ayrıca kredi kartınızdan verdiğiniz birikimlerin geri ödemesi konusunda da Akbank net bir kolaylık sunuyor. Akbank Esnek Birikim Hesabı ile ilgili detaylar için…

Yalnızca kendi adınıza birikim yapmıyorsunuz. Dilediğiniz takdirde eşinizin, çocuğunuzun ya da torununuzun adına da birikim hesabı açtırabilirsiniz. Bunun için ise tek yapmanız gereken şey adına hesap açtırmak istediğiniz kişi ile Akbank şubesine gelmenizdir. Esnek birikim hesabı açmak için banka şubelerine kadar gitmenize gerek kalmıyor. İnternet bankacılığı ya da mobil bankacılık ile de birikim hesabı açtırabilirsiniz. Açtığınız hesabın adını koyarak, dilediğiniz hedef için para birikimini gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin, düğün için para biriktirmek gibi bir hesap ismi açtırabilirsiniz. Ödeme tarihini esnek bir biçimde belirleyebilirsiniz. Bunu ödemek için dilediğiniz bir tarihi ödeme tarihi olarak belirleyebiliyorsunuz. Eğer siz talimatınızı kredi kartından verdiyseniz, bunun için sizden ek bir para ya da faiz talep edilmiyor.

Akbank Esnek Birikim Hesabı

Birikimlerinizi yalnızca Türk Lirası olarak yapmıyorsunuz. Dilediğiniz takdirde altın, dolar, euro gibi para cinsinden ve türünden de esnek birikim yapma olanağınız bulunuyor. Esnek birikim hesabında dilerseniz, Dolar cinsinden ödemelerinizi yaparken, Euro karşılığı Türk Lirası biriktirebiliyorsunuz. Hesabınızı ilk açtırırken dilediğiniz kadar toplu parayı açılış olarak hesabınıza aktarabilirsiniz. Biriktirdiğiniz hesaptan istediğiniz zaman, istediğiniz kadar para çekme serbestisine sahipsiniz. Üstelik bunu herhangi bir ceza ya da ek ücret ödemeden gerçekleştirebiliyorsunuz. Hesabınızdaki birikimleri arttırmak için dilediğiniz zaman ek ödeme ya da diğer bir adıyla ara ödeme yaparak birikiminizi arttırma şansınız bulunuyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.