Ana SayfaGündemVakıfbank’tan QR Kodlu Bir Yenilik Daha

Vakıfbank’tan QR Kodlu Bir Yenilik Daha

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank mobil uygulamasını kullanan müşteriler artık bir başka bankanın ATM’sinden de QR kodla para çekebilecek.

Vakıfbank, BKM’nin (Bankalararası Kart Merkezi) QR kodlu ödeme işlemlerini merkezileştirmesinin ardından yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. ‘Karekod Yönlendirme Sistemi’ projesiyle Vakıfbank müşterileri projeye dahil olan diğer banka ATM’lerinden QR kod kullanarak temassız bir şekilde para çekebilecek.

Yenilikçi Ürünlere İmza Atıyoruz

Konu hakkında açıklama yapan ve hayata geçirilen yeni uygulama hakkında bilgi veren Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan, ‘Karekod Yönlendirme Sistemi’ projesini ilk hayata geçiren banka olduklarını belirtti. Vakıfbank’ın bu sistemde yer almasının sektör için oldukça önemli olduğunu ifade etti. Türkiye’de 4 binden fazla ATM ile sisteme değer kattıklarını ve ilerleyen dönemlerde de değer katmaya devam edeceklerini belirtti.

Merdan açıklamasında, “VakıfBank olarak dijital zekâmızla bankacılık bilgi birikimimizi birleştiriyor ve yenilikçi ürünlere imza atıyoruz. Bu projeyi de ilk tamamlayan banka olarak sektörde öncülük yapmaya devam ediyoruz. Karekod Yönlendirme Sistemi, QR teknolojisinin uygulama alanının daha fazla genişlemesine önemli bir katkı sağlıyor” dedi.

BKM’nin ‘Karekod Yönlendirme Sistemi’ne dahil olan tüm ATM’lerde müşteriler temassız bir şekilde sadece QR kod kullanarak para çekme işlemini gerçekleştirebilecek.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.