Ana SayfaGündemQNB Finansbank’ın Reel Sektör Desteği Sürdü

QNB Finansbank’ın Reel Sektör Desteği Sürdü

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

30 Eylül 2020 tarihi itibariyle QNB Finansbank’ın net kredilerinin 136 milyar 605 milyon TL’ye ulaştığı belirtildi.

Katar’ın en büyük bankası olan Qatar National Bank (Q.P.S.C)’ın Türkiye ayağı olan QNB Finansbank’ın 2020 yılına ait 9 aylık verileri açıklandı. QNB Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu, koronavirüsün etkilerinden dolayı 2020 yılında tüm sektörlerde olduğu gibi bankacılık sektöründe de yeni bir düzen oluştuğunu, banka olarak koronavirüsün reel sektör üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirmek için verdikleri desteğin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Güzeloğlu, koronavirüs süreci içinde normallaşme adımlarının ve yeni normal sürecinin tüm dünya tarafından benimsenmeye başladığını, bankacılık sektörünün de akıllı ve verimli yeni normal çalışma düzeni içinde şekillenmeye devam ettiğini ifade etti. Bu süreçte dijital bankacılık ürünlerinin müşteriler tarafından daha fazla kullanıldığını, QNB Finansbank olarak bankacılıkta öncü rollerinden vazgeçmeden yeni ürün ve hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade etti.

30 Eylül 2020 tarihi itibariyle QNB Finansbank’ın net kredilerinde, 2019 yılının sonuna göre yüzde 23 artış olduğu ve 136 milyar 605 milyon TL’ye yükseldiği, müşteri mevduatının ise yüzde 29’luk bir artışın ardından 129 milyar 510 milyon TL’ye yükseldiği belirtildi.

Güzeloğlu, “Dijital bankacılık ürünlerini kullanan müşteri sayısındaki artış bize bankacılığın geleceğini de gösteriyor. Kurum ve kişilerin hayatını kolaylaştıracak ve onların değişen ihtiyaçlarını karşılayarak hayatlarını kolaylaştıracak yeni dijital çözümlere ağırlık verme dönemine girdik” açıklamasında bulundu.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.