Ana SayfaKredilerZiraat Bankası Oyak Üyelerine Özel İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası Oyak Üyelerine Özel İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası Oyak Üyelerine özel ihtiyaç kredisi sunuyor. Kampanya dahilinde kişiler düşük faiz oranlarıyla 48 ay vadeli ödeme planlarından yararlanabilir, başvurularda kolaylıklar sağlanır. Bu kampanyadan aynı zamanda Oyak üyelerinin eşleri de yararlanabilir.

Oyak üyelerine özel olarak düzenlenen bu krediden eşlerinin de faydalanabileceği belirtiliyor. %1,63 gibi bir faiz oranı içeren ihtiyaç kredisi, hesaplama araçları kullanılarak aylık taksitler hesaplanabilir ve bütçe oluşturulabilir. Bankanın ihtiyaç kredileri için sağladığı hesaplama aracıyla bir ödeme planı oluşturulursa, 36 ay vade seçeneği ve %1,63 faiz oranıyla aylık taksitler 389,56 olacaktır. Bu tutar 10.000 TL için hesaplanmıştır.

Geçmişten günümüze bankacılık sektörünün öncülerinden olan Ziraat Bankası, hizmet verdiği yıllar boyunca müşterilerine güven sağlamıştır. Faaliyet gösterdiği uzun yıllarda ürünlerini de avantajlı fırsatlarla müşterilerine sunmaya devam etmiştir.

Ziraat Bankası Oyak Üyelerine Özel İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası Oyak Üyelerine Özel İhtiyaç Kredisi sağlayarak, bireylere özel fırsatlar sunmaktadır. Bireysel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bu ihtiyaç kredisi fırsatıyla, nakit problemi bir sorun olmaktan çıkıyor. 36 aya varan vade seçenekleri, geri ödeme noktasında da rahatlık sağlıyor.

Oyak üyelerine özel olarak düzenlenen bu krediden eşlerinin de faydalanabileceği belirtiliyor. %1,63 gibi bir faiz oranı içeren ihtiyaç kredisi, hesaplama araçları kullanılarak aylık taksitler hesaplanabilir ve bütçe oluşturulabilir. Bankanın ihtiyaç kredileri için sağladığı hesaplama aracıyla bir ödeme planı oluşturulursa, 36 ay vade seçeneği ve %1,39 faiz oranıyla aylık taksitler 389,56 olacaktır. Bu tutar 10.000 TL için hesaplanmıştır.

Kredi kapsamında ürün hizmet ücretleri kapsamında ihtiyaç kredisinden hayat sigortası ücreti alınmaktadır. Bu ücret (20.000 TL’lik kredi tutarı için) ortalama 43,41 TL’dir. Kredi tahsis ücreti olaraksa kredi tutarının %0,5’i kadar alınmaktadır. 10.000 TL için kredi tahsis ücreti 50 TL’dir. Ödeme tablosunu oluşturabileceğiniz kredi için her ayın masraflarını görmeniz mümkündür. Başvurularınız için Ziraat Bankası şubelerini kullanabilirsiniz. Oyak üyesi değilseniz bu ihtiyaç kredileri fırsatından faydalanmanız mümkün değildir.Oyak Müşterilerine Özel İhtiyaç Kredisi hakkında daha fazla bilgi almak için Ziraat Bankası iletişim kanalları kullanılabilir. Diğer krediler için web sitesi ziyaret edilebilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.