Ana SayfaGündemQNBEYOND Başvuruları Devam Ediyor

QNBEYOND Başvuruları Devam Ediyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank tarafından oluşturulan girişimcilik laboratuvarı QNBEYOND, üçüncü dönem başvurularını 4 Ocak 2021 tarihine kadar kabul etmeyi sürdürüyor.

QNB Finansbank bünyesinde hayata geçirilen, girişimcilik laboratuvarı olarak da adlandırılan QNBEYOND’da üçüncü dönem başvuruları hızla sürüyor. Girişimci bireylerin işlerini daha kolay ve hızı bir biçimde tamamlaması adına özel bir program olarak sunulan QNBEYOND, yatırım alma fırsatı da sunuyor. Sürdürülen hizmetin ikinci döneminden 11 girişim mezun olmayı başarırken üç girişim de program süresi boyunca yatırım almayı başardı. Girişimlerde toplam çalışan kişi sayısı ise 160’ın üzerine çıktı. Aynı zamanda toplamda üç girişim bankanın KOBİ’ler için faaliyete geçirmiş olduğu Dijital Köprü’ye dahil oldu.

154 Saat Haftalık Toplantı

QNBEYOND ile beraber iki girişim QNB Finansbank müşterisi olurken, ayrı iki girişim için de QNBEYOND ortak ürün geliştirmeyi sürdürdü. İkinci dönem QNBEYOND süresi boyunca toplamda 154 saat haftalık KPI toplantıları gerçekleştirildi, 145 saat ise mentor görüşmeleri sürdürüldü. Oldukça faydalı bir şekilde tamamlanan ikinci dönem sürecinde girişimler çok sayıda farklı ürüne yönelik çalışmalar yaptı.

Başvurular Hızla Artıyor

2019 yılında aktif olarak çalışmalarına start veren QNBEYOND, iki dönemde toplam 19 girişimi mezun etmeyi başardı. QNB Finansbank dışından toplamda 78 mentor, alanında uzman kişiler olarak girişimlere farklı konularda danışmanlık yaparken, yerel 66 iş ortağı da özel indirimler ile eğitimlere destek oluyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.