Ana SayfaBanka İş İlanlarıBurgan Bank Yönetici Asistanı Arıyor! 26 Ocak Son Başvuru!

Burgan Bank Yönetici Asistanı Arıyor! 26 Ocak Son Başvuru!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Büyüme planları kararıyla alımlarını arttırarak banka iş ilanları duyurusunda Burgan Bank Yönetici Asistanı alımlarını yapıyor.

32 şubesiyle, müşterilerinin çözüm ortağı olarak hizmet sunarak, ticaret ve sanayi alanında da çalışmasının yanında bir de proje kurulumlarında ilerlemek için Burgan Bank Yönetici Asistanı alımları yapıyor.

Bankacılık alanında olan ilkelere bağlı olarak faaliyetlerini sürdürürken istikrarı ve kaliteyi ön planda tutarak, müşterileriyle uzun soluklu ilişkiler kurmayı hedeflemenin yanında İstanbul (Avr.), İstanbul (Asya) bölgelerinde Burgan Bank Yönetici Asistanı alımları yapıyor.

KIPCO Grubu’nun (Kuwait Projects Company) bir iştiraki olarak 1977 yılında kurulan Burgan Bank Grubu en büyük ağa sahip bankalar arasındadır. MENAT (Orta Doğu&Kuzey Afrika, Türkiye) alanında da en büyük şube ağı sayesinde bankalarından biri olarak ön planda olmuştur. Özel olarak da kurumsal müşterilerde ve finansal kurumlarda odaklanma sayesinde özel bankacılık alanında da gelişmelerde kendini göstermektedir.

Burgan Bank
Burgan Bank

2013 yılı itibariyle Burgan Bank Türkiye olarak meydana çıkarak sürekli değişen yapısıyla ve gelişmesiyle dünya çapında dinamik bir hıza kavuşmuştur. Yenilikler fırsata dönüştürmede fırsatlar değerlendirilmiş ve hedeflere yönelik projeler bu kapsamda uygulanmaya başlanmıştır.

2013 yılından bu yana Burgan Bank Türkiye olarak sürekli değişen ve gelişen dünyanın dinamik yapısına hızla ayak uyduruyor, yenilikleri fırsata samimi ve sürdürülebilir ilişkiler kurarak tecrübeleri ve uzmanlıklarıyla birbirini besleyen ‘biz olmak, dinamizm ve kazanmak’ değerleri doğrultusunda uyum içinde çalışan bir kurum olmayı hedeflemiştir.

 Burgan Bank Yönetici Asistanı için Aranılan Nitelikler

 Burgan Bank Yönetici Asistanı için Aranılan Nitelikler
Burgan Bank Yönetici Asistanı için Aranılan Nitelikler

Burgan Bank kariyer planında bankacılık sektörü olan kişilerin başvurularını kabul ediyor. Başvuru yapacak adayların;

  • Üniversitelerin en az ön lisans bölümlerinden mezun olması,
  • Yönetici Asistanı deneyimi olması,
  • İleri seviyede İngilizce biliyor olması,
  • MS Office uygulamalarını aktif kullanabiliyor olması,
  • Diksiyonun düzgün, iletişim becerileri ve çözüm odaklı olması.

Burgan Bank İş Başvuruları Son Tarih Ne Zaman?

Burgan Bank İş Başvuruları Son Tarih Ne Zaman?
Burgan Bank İş Başvuruları Son Tarih Ne Zaman?

Burgan Bank kariyer planında bankacılık sektörü olan kişilerin başvurularını kabul ediyor. Başvuru yapacak adayların;

Burgan Bank iş ilanları ile ilgilenen kişiler en son 26 Ocak 2022 tarihine kadar başvuru yapabiliyorlar. İşe alınacak yeni personellerin Burgan Bank’ın İstanbul’daki birimlerinde görev yapacak, sürekli ve tam zamanlı olarak çalışacakları da Burgan Bank tarafından belirtilenler arasında yer alıyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-yonetici-asistani-2807431

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.