Ana SayfaKredilerAktif Bank N Kolay Kredi Başvurusu

Aktif Bank N Kolay Kredi Başvurusu

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Tüketicilerin kredi çekimlerinde genellikle istedikleri temel şey, kolayca kredi başvurusu gerçekleştirebilmeleri ve kredilerini hızlıca kullanabilmeleridir. Bunun yanında elbette faiz oranları da önemli bir yer tutmaktadır.

Bu üçünün bir arada olduğu bir kredinin bulunması halinde yoğun bir ihtiyaç kredisi başvurusu söz konusu olabilmektedir. Son seçenek diğer bankalara göre daha kolay kredi veren banka bulunuyor. Bu da Aktif Bank bu hizmeti sizlere sağlıyor. Aktif Bank N Kolay Kredi Başvurusu yapmanız halinde %1,79’dan başlayan faiz oranlarıyla karşılaşmaktasınız.

Aktif Bank N Kolay Kredi Başvurusu

Her ihtiyaç kredisinde olduğu üzere bu kredi de 48 aya varan vade seçenekleri içermektedir. Değişen vadelerde de kredi faiz oranları sabit kalmaktadır. Aktif Bank ihtiyaç kredisi başvurusu için öncelikle müşteri profili oluşturmalısınız. Müşteri profilinizi oluşturduktan sonra (bu profiller; Aktif Bank Müşterisi, Passoling Banka Kartım Var, Passoling Ön Ödemeli Kartım Var, Yeni Müşteriyim) ihtiyacınız olan kredi tutarını girmeniz gerekmektedir. İhtiyacınız olan kredi tutarı girildikten sonra, sözleşmeleri onaylayıp hesabınıza kredi aktarımını sağlayabilirsiniz.

Aktif Bank Paranızı internet şubelerinden para transferi yaparak kullanabilirsiniz, N Kolay Kart ile tüm ATM’lerden, Tüm Nakit Alışverişlerinizde ve Türkiye’deki Tüm PTT’lerden kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kredi taksit ödemelerinizi de Akbank, Vakıfbank ve PTTmatiklerden yapabilirsiniz.

Aktif Bank Kredi Hesaplama

Aktif Bank N Kolay Kredi Başvurusu yaptınız ancak ne kadar ödeme yapacağınızı bilmiyorsanız. Örnek bir ödeme planı oluşturulursa; 2 bin TL’lik kredi için 24 ay vade süresi ve %1,79 faiz oranıyla aylık taksitler 107,52 TL’dir. Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının %0,5’i kadar olan 10 TL’dir. 36 aylık vadeler için aynı şartlar altında aylık taksitler 80,34 TL’dir. 48 ay valide ödeme planı için ise 67,18 TL’dir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.