Ana SayfaGündemSırbistan’ın En Aktif Bankalarının Başında Halkbank Geliyor

Sırbistan’ın En Aktif Bankalarının Başında Halkbank Geliyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

2015 yılında Sırbistan’da hizmet vermeye başlayan ve günümüzde de hizmetlerini devam ettiren Halkbank, son olarak Sırbistan Girişimcilik Vakfı ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Halkbank’ın Sırbistan Girişimcilik Vakfı ile imzaladığı işbirliği anlaşması ile beraber, yeni tip covid 19 salgınından olumsuz yönde etkilenen KOBİ’ler destek almaya başlayacak. 6 yıldan bu yana Sırbistan pazarındaki en aktif bankaların başında gelen Yeni işbirliği ile KOBİ’ler için de fırsatlar yaratmaya başladı. Anlaşma, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’daki banka binasında düzenlenirken imza törenine bankanın Sırbistan Genel Müdürü Kenan Bozkurt ve Sırbistan Girişimcilik Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Darko Ivkovic katıldı.

Yüzde 65’i Reel Sektör Finansmanında

Yüzde 65’i Reel Sektör Finansmanında
Yüzde 65’i Reel Sektör Finansmanında

Halkbank Sırbistan Genel Müdürü Kenan Bozkurt, anlaşma sırasında yapmış olduğu açıklamalarda bankanın genel yapısından bahsetti. Bankanın ekonomiye odaklı bir yapıya sahip olmasından dolayı plasmanlarının yüzde 65’inin reel sektör finansmanına yönelik ilerlediğini vurguladı. Kenan Bozkurt, salgın sürecinde de devlet garantili krediler çerçevesinde piyasanın en aktif bankaları arasında yer aldıklarına dikkat çekti.

Halkbank’tan KOBİ’lere 5 Yıla Kadar Vade

Halkbank'tan KOBİ’lere 5 Yıla Kadar Vade
Halkbank’tan KOBİ’lere 5 Yıla Kadar Vade

Sırbistan Girişimcilik Vakfı ile yapılan işbirliği anlaşması çerçevesinde, salgın sürecinde zor günler geçiren KOBİ’ler 5 yıla kadar vade seçenekleri ile faydalanacak. Proje bağlamında işletmelerin uygunluk taşıması halinde 50 bin avroya kadar finansman desteği verilecek. Sırbistan Girişimcilik Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ivkovic de, banka ile yapılan anlaşmadan memnun olduklarını dile getirdi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.