Ana SayfaBanka İş İlanlarıVakıf Katılım İş İlanları: 2023 Haziran

Vakıf Katılım İş İlanları: 2023 Haziran

Vakıf Katılım, yayınlamış olduğu ilanla alım yapacağını duyurdu. İlana göre banka yeni pozisyonlar için yeni banka personeli alımı yapıyor.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Küçük miktarlarda sermayede bulunan hareketlerle kolayca yürütmede bu anlayışı sürdüren ve sanayide de gelişmeyi sağlayan Vakıf Katılım, iş ilanlarında Haziran ayında da aktif olmaya devam ediyor.

Bankacılığın temel kavramları dışında da gelişme sağlayan ve geniş coğrafyada faaliyet gösteren Vakıf Katılım iş ilanlarında daha çok alım yapamaya her geçen gün devam ederken Nisan ayı içinde liste olarak adayları banka iş ilanlarında bilgilendiriliyor.

Atıl olarak ekonominin dışında gayrimenkul, döviz, altın gibi alanlara kayan tasarrufların ekonomiye kazandırılması ve yatırım alanlarında da farklı hizmet anlayışıyla müşterilere özenle hizmet vermek adı altında adaylar için her dönem alım yapan Vakıf Katılım iş ilanlarında aktifliğini korumaya devam ediyor.

Vakıf Katılım İş İlanları: Hangi Alımlar Yapılıyor?

Vakıf Katılım İş İlanları: Hangi Alımlar Yapılıyor?
Vakıf Katılım İş İlanları: Hangi Alımlar Yapılıyor?

Vakıf Katılım iş ilanları dahilinde alım yapılan çok sayıda personel alımının yanı sıra bunları listelemeye devam ediyor. Banka iş başvuruları için belirlenen kriterler ise pozisyonlardan sonra detaylı anlatılmıştır.

  • Ar-Ge Yönetim ve Koordinasyon Uzmanı
  • BT Uyum Uzmanı
  • RPA Developer
  • Ağ ve Güvenlik Uzmanı
  • BT Geleceğe Katılım
  • Sanallaştırma Admin
  • Yazılım Geliştirme Mühendisi
  • İzleme Sistemleri Uzmanı
  • BT Uyum ve Kalite Uzmanı

Geçmiş Dönemde Yapılan Alımlar ve Detayları

Siber Güvenlik Uzmanı için alınacak adaylar için belli kriterler vardır. Bunlar arasında önde gelen şart başta 4 yıllık üniversitelerden lisans mezunu olmaktır. Diğer adaylar arasında belli başla ön plana çıkarmada oluşan şartlar ise; güvenlik izleme ve olaya müdahale ekipleri arasından olup en az 5 yıllık tecrübeye sahip olmak, bilgi sistemleri altyapılarında teknolojileri ve çözümleri hakkında tecrübeli olmak, bilgi güvenliği standartları altında, araçları, teknolojileri, en iyi kullanım senaryoları ve herhangi bir atağa karşı risk yönetiminde bilgi sahibi olmaktır.

Siber güvenlik uzmanı için diğer bilinmesi gereken ve uzmanlaşma isteyen alanlara yönelik bilgiler ise şunlardır:

  • Siber Güvenlik Merkezi (SOC) kavramı, işleyişi ve süreçleri hakkında bilgi sahibi olmak ve müdahale edebilmek,
  • Güvenlik izleme, olay analizi ve müdahale konularında bilgili olmak,
  • Ağ güvenliği teknolojisi, süreç ve metodolojileri konusunda bilgi sahibi olmak.

Siber Güvenlik Uzmanı Görevleri Nelerdir?

Siber Güvenlik Uzmanı Görevleri Nelerdir?
Siber Güvenlik Uzmanı Görevleri Nelerdir?
  • Banka tarafından Bilgi Güvenliği ve Risk ekibimizde siber güvenlik olay yönetimi yapabilecek ve yeni siber güvenlik sistemlerin gelişimine ayak uydurabilmek,
  • Çeşitli sistemlerden oluşan alarmlar, istihbarat raporları ve diğer çeşitli kaynaklardan toplanan tehdit bilgilerinin analiz edilmesi için çalışmada çaba gösterecek aktif çalışma sağlamak.

BT Kalite Uzman Alımı için Gereken Şartlar

Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Matematik, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri ya da denk gelen üniversitelerden mezun olmak temel şartlar arasında bulunmaktadır. Örneğin Bilgi Sistemlerinden elde edilen düzenlemelerde ve COBIT çerçevesi hakkında bilgi sahibi olmak da diğer önemli görülen bir şarttır. Kişilerde 2 yıl deneyim sahibi olmak ve BT süreçlerine hakim olmadan yeni bir işe alım söz konusu değildir. Ayrıca kişinin İngilizce diline de hakim olması gerekmektedir. Karakteristik olarak da aday analitik düşünme yeteneğine sahip, araştırmacı, öğrenmeye açık, takım çalışmasına yatkın olmalıdır

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

1 adet yorum var, sen de görüşlerini yaz!

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.